Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Vampyyritoimintapeli Nosgoth avoimeen betavaiheeseen

Legacy of Kain -fantasiapelimaailmoihin sijoittuva vampyyritoimintapeli Nosgoth on siirtynyt avoimeen betavaiheeseen. Moninpeliformaatilla toimivaa peliä pääsee nyt kuka tahansa pelaamaan netissä ilmaiseksi omalla pc:llään.



Uusi traileri esittelee pelimaailman todellisten Nosgoth-peliyhteisön pelaajien silmin.


Psyonixin ja Square Enixin julkaisemassa, tummansävyiseen ja brutaaliin goottimaisemaan sijoittuvassa pelissä asettuvat vastakkain ihmiset ja vampyyrit. Kummallakin osapuolella on käytettävissä omat erityiskyvyt, joiden avulla eliminoidaan vastapuolen taistelijoita. Vampyyrien metsästykseen ihmispelihahmoilla on käytössään tuhoisia aseita ja erikoislaitteita, Vampyyrit puolestaan luottavat epäinhimillisiin voimiinsa hyökkäysten estämiseksi ja ihmishahmojen tuhoamiseen.
Pelin sisältöä laajennetaan betastarttauksen jälkeen. Tulossa on muun muassa Underworldin ahnaita paholaisia avukseen saavat Summoner-vampyyrihahmot sekä uusia ihmisluokkia ja peliympäristöjä.



Artikkeli julkaistu yhteistyössä Square Enixin kanssa

Lähetä kommentti