Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Katso lempisarjasi Samsung Curved TV:stä

Samsung Curved TV vie sinut lähemmäs lempisarjojesi ja -elokuviesi draamaa ja tapahtumia kuin koskaan. Tavalliseen taulutelevisioon verrattuna kohtausten syvyys siirtää katselukokemuksen ja jännitykseen eläytymisen aivan uudelle tasolle.



Ehkä sinunkin pitäisi varautua ennennäkemättömään katseluelämykseen. Hauskalta videolta näet mitä tällainen katselukokemus saattaa aiheuttaa... Samalla voit tarkistaa Samsungin Watch-O-Meteristä mitä kaikkea olet nähnyt katsoessasi suosikkisarjojasi. Et ehkä tiennyt, että esimerkiksi katsottuasi kaikki Mad Menin jaksot kaikilta 7 kaudelta olet nähnyt poltettavan 748 tupakkaa, nautittavan työaikana alkoholia 332 kertaa, 370 itkuun pillahdusta, 160 suudelmaa ja Dan Dapperin pettäneen 34 kertaa. Kaiken kaikkiaan olet viettänyt Mad Menin parissa 3 vuorokautta ja 13 tuntia. 

Olipa lempiohjelmasi televisiosta tv-sarjat, elokuvat, urheiluohjelmat tai konsertit, tuo kaareva näyttö kuvan lähemmäksi sinua laajentaen näkökenttääsi, riippumatta missä kulmassa istuu. Näköetäisyys jakautuu tasaisemmin joka puolelle kuvaa ja katseesi kohtaa näytön luonnollisemmasta kulmasta. Tuloksena on parempi kontrasti, värit ja runsaammat yksityiskohtien muodostama kokonaisuus.

Mikäli tv-kanavien tarjonta ei riitä, toistaa Samsungin Smart TV Netflixin ja HBO-kanavan elokuvia ja sarjoja ilman erillistä digiboxia tai johtoja.

Artikkeli julkaistu yhteistyössä Samsung Finland kanssa

Lähetä kommentti