Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Sponsoroitu video: Jos Carlsberg tekisi eroottisen draaman...


Rakkaus ja romantiikka kukoistaa helmikuussa. Ystävänpäivänä rakkaiden kesken jaetaan lahjoja ja mennään romanttisille kynttiläillallisille. Rakkauttaan voi osoittaa monella tavalla ja Me Miehet kannattaa rakkauden julistamista kaikissa muodoissaan - myös hyvää olutta kohtaan. Kukapa voisi vastustaa kylmän ja raikkaan oluen viehätystä.


Rakkauteen ja romantiikkaan kuuluu läheisesti myös erotiikka. Tanskalainen olutmerkki Carlsberg haluaa osaltaan juhlistaa tätä helmikuista rakkauden ja erotiikan aikaa omalla tavallaan. Mikä sopisikaan paremmin aiheeseen kuin erotiikkaa tihkuvan 50 Shades of Grey -elokuvan inspiroima eroottinen elokuva. Carlsberg Erotic Drama -elokuvalla Carlsberg näyttää maailmalle millainen olisi heidän tekemänsä eroottinen puhuva elokuva.
Erotic Drama tarjoaa harmaan sävyisen erotiikan ohelle kevyempää ja virkistävämpää eroottista kieltä. Elokuva yhdistää sensuellin erotiikan ja hyvän oluen. Tuloksena on Carlsbergin mukaan ehkä maailman paras eroottinen draama. Ainakin oluen ystäville Erotic Drama tarjoaa intohimoisen sensuellin ja eroottisen kokemuksen.

Varoituksen sana saattaa kuitenkin olla paikallaan: Tämän kiihkeän eroottisen ja sensuellin elokuvan katsominen saattaa johtaa fyysiseen kanssakäymiseen intohimoisen, raikkaan ja kylmän oluen kanssa, joka johtaa unohtumattomaan tyydytykseen.

Artikkeli toteutettu yhteistyössä Carlsbergin kanssa

Lähetä kommentti