Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

SEBAGO Docksides - ikonimallin uudet vaatteet

SEBAGO toi Docksides-kenkämallin markkinoille vuonna 1970, eikä osannut odottaa purjehduskenkämallin päätyvän kuluttajien innostuksen ansiosta siihen ikoniasemaan, johon se on tähän päivään mennessä noussut.

Purjehtijat ympäri maailmaa ovat rakastaneet Docksides-kenkämallia alusta lähtien. Malli tunnetaan sen käsin ommellusta, yhdestä nahankappaleesta valmistetusta, kovaakin kohtelua kestävästä päällisestään, joka kietoo jalan saumattomaan mukavuuteen. Purjehduskengän kumipohjat ovat tietysti jälkiä jättämättömät ja pitävät, jotta niillä pystyy toimimaan veneen kannella monissa olosuhteissa. Kenkien irrotettava sisäpohjallinen muotoutuu jalan mukaiseksi käytössä. Autenttiset nauhat on valmistettu käsittelemättömästä nahasta ja renkaat, joissa nauhat kulkevat, on valmistettu ruostumattomasta messingistä ja viimeistelevät ilmeen tehokkaasti. Funktionaalisuudesta kertoo sekin, että SEBAGO toimi virallisena jalkinetoimittajana Yhdysvaltojen purjehdusmaajoukkueelle 1980-luvulla.

Purjehtijoiden lisäksi Docksides-kengät ovat saavuttaneet suosion myös muiden kuluttajien parissa. Klassinen, merihenkinen muotoilu ja varmasti myös se fakta, että kengät muotoutuvat käyttäjänsä jalkoihin kuin hansikkaat, ovat luoneet kenkämallille uskollisen kuluttajakunnan maailmanlaajuisesti. Kestävät, trendikkäät ja mukavat, mitäpä sitä muuta tarvitsisikaan?

Kevääksi 2015 SEBAGO Docksides nähdään sekä miesten että naisten puolella klassisen ruskeissa sävyissä, vaaleasta beigestä tummaan suklaanruskeaan sekä merelliseen henkeen navysinisen sävyissä. Päällisnahat ovat paksuja ja pehmeitä, kestävät käyttöä jopa rankemmissakin olosuhteissa vuosia. Kevään trendikäs superuutuus ovat naisten malliston kirkasväriset versiot, joissa myös ulkopohja toistaa kengän päällisen väriä. Turkoosi, punainen, vihreä, sininen ja lila - klassikon uudet vaatteet! Värikkäiden mallien päällismateriaalina on pehmeä nupukki ja pohja on valmistettu kumista, kuten klassikkomallissa aina.


Lähetä kommentti