Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

It's a man's world - miehekkäät ADAX-laukut

Tunne kuumuus, energia ja hiki! Miehet painavat fyysisesti raskasta hommaa. Tällainen ympäristö ja tunnelma ovat inspiroineet ADAX KB3 -mallistoa, josta haluttiin luoda todella miehekäs.
ADAX KB3 -malliston innoitus löytyy raskaasta, teollisesta tuotantoympäristöstä, jossa rauta jalostetaan teräkseksi. Tähän ympäristöön ei ulkopuolisilla ole asiaa, joten voi vain kuvitella sen vaikutteita ja selailla elokuvien mieleen tuomia mielikuvia. Designin kaikki aspektit tukevat tätä ideaa. Materiaalina on käytetty maskuliinista puhvelinnahkaa, joka on vahvaa, sitkeää ja paksua. Pinta on jätetty melkein käsittelemättömäksi, raa’aksi. Vain pronssinvärisillä soljilla ja muilla pienillä yksityiskohdilla on tuotu kasuaalia henkeä ja nuorekkuutta mallistoon.

Miesten ADAX-mallistosta löytyy olkalaukkuja, iPad-koteloita, puhelinkoteloita, salkkuversioita sekä weekender-kokoisia matkakasseja. Kaikkien materiaalina on sopivasti rouhea puhvelinnahka ja väreistä on tarjolla musta sekä ruskea.




Lähetä kommentti