Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

FRENN kevät/kesä 2015 - rentoa ja persoonallista tyylikkyyttä

Antti Laitisen suunnittelema FRENN kevät/kesä 2015 mallisto avaa uusia mahdollisuuksia kaupunkilaistyömiehen pukeutumiseen. Mallistossa näkyy skandinaavinen mielentila, mutta myös eurooppalaisia vaikutteita, jotka ovat tarttuneet suunnitteluun matkoilta. 
Laitisen suunnittelemassa mallistossa ovat mallistossa ovat mukana ensimmäistä kertaa FRENNin omat painokuviot, jotka on toteutettu yhteistyössä Aalto-yliopiston lopputyöopiskelijan Emmi Pakarisen kanssa. Idea Basket- ja Plaids-kuoseihin lähti perusaiheiden uudelleen käsittelystä. Ruudut ja raidat ovat klassikoita, joihin haluttiin lisää särmää. Lopputuloksessa sai näkyä sattuma ja rento meininki. Basket- ja Plaid-painokuviot lanseerataan keväällä rennon tyylikkäässä puuvillapuvussa, pellava- ja puuvillapaidoissa  sekä villasilkkihuivissa. Malliston tukipykälinä ovat laadukkaat, hengittävät materiaalit ja luontevat pintakuviot harmoniseen, persoonalliseen tyyliin.

Keväällä mallisto saa jatkoa tyylikkäistä pellavista, helpoista puuvillatuotteista ja uusista denim-tuotteista. Hengittävä paitapellava suojaa polttavalta auringolta kesäpäivänä. Seesteinen sininen heijastuu koko malliston värikarttaan. Kontrastia värimaailmaan tuo henkevä oranssi, auringon kuivattamien kukkien punainen ja virkistävä ruohon vihreä. Takkien tyyleissä on valinnanvaraa neutraaleista malleista kansainvälisestikin erottuvaan, eloisaan pintakuvioituun puvuntakkiin. Kevään FRENN-miehenä on näyttelijä Kai Vaine.

FRENNin vaatteet ommellaan lähituotantona Virossa tarkastetuissa olosuhteissa. Malliston kankaat tulevat EU-maista kuten Italiasta, Portugalista ja Liettuasta. Suurelle osalle käytetyistä kankaista on myönnetty kansainvälinen Öko-Tex 100 -sertifikaatti. FRENN-mallistossa käytetään myös luomuja kierrätysmateriaaleja niin usein kuin mahdollista.

FRENN pop-up -myymälä avautuu Stockmannin Helsingin keskustan tavaratalossa pääsiäisenä ja on avoinna 3.4. - 18.5. Tämän kevään muita uusia jälleenmyyntipisteitä ovat BigTime Helsingissä, Nina & Henri Kuopiossa ja Minun/Min Vaasassa.

Jälleenmyyjät Suomessa:

  -  FRENN pop-up 3.4. - 18.5. Stockmann Helsinki keskusta
  -  FRENN verkkokauppa www.frenncompany.com
  -  Liike, Fredrikinkatu 24, Helsinki
  -  Big Time, Kapteeninkatu 7, Helsinki
  -  Jenny´s Store, Linnakatu 9-11, Turku
  -  OneManBand, Hatanpään valtatie 6, Tampere
  -  Nina & Henri, Haapaniemenkatu 24-26, Kuopio
  -  Minun/Min, Vaasanpuistikko 14, Vaasa



















Lähetä kommentti