Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

ONYX – hienostunut business-tyyli kohtaa high tech -materiaalin

RIMOWAn uusi polykarbonaattilaukkumallisto erottuu muullakin kuin epätavallisella nimellään. ONYX-mallisto erottuu myös erittäin tyylikkäällä muotoilullaan ja monilla yksityiskohdillaan. Musta matkalaukku, jossa on leveä mattapintainen hopeanvärinen alumiinikehys, täyttää vaativankin business-matkailijan kaikki tarpeet.

Keväästä 2015 alkaen voi pitkillekin businessmatkoille lähteä tyylillä. ONYX-mallisto tarjoaa neljä erikokoista, tilavaa matkalaukkua ja kolme ilmeeltään yhteneväistä businesslaukkua. Tietokonelaukut, joissa on paljon tilaa asiakirjoille ja tietokonetta suojaava pehmustettu vuoraus, ovat jokaisen businessmiehen ja -naisen ehdottomat asusteet.

Valinnanvaraa ONYX-mallistossa riittää. RIMOWA on nimittäin luonut kaksi erilaista versiota mallistosta. Ensimmäisen version kahdessa isommassa matkalaukussa on elegantista nahasta ja keprotec-materiaalista muotoilu edusta. Pienemmissä matkalaukkumalleissa taas on samoista materiaaleista muotoiltu etutasku. Toisen version laukuissa etuosa on muotoiltu kokonaan hienostuneesta nahasta, jossa on RIMOWAlle tyypillinen uurrepinta.
Uutena ominaisuutena on myös malliston laukkujen hiljaisesti ja liukuvasti liikkuvan Multiwheel-järjestelmän renkaiden vanteet, jotka on valettu kiillotetusta anodisoidusta alumiinista. Kantokahvat on valmistettu vasikannahasta ja viimeistelty kontrastitikkauksin.

Nahkaiset kahvat takaavat käyttömukavuuden ja tukevat laukkujen muotoilua. Portaattomasti säätyvä vetokahva istuu elegantisti polykarbonaattikuoreen ja piilottaa sisäänsä vielä yhden lisäominaisuuden: kahvaan on lisätty jousi, jonka ansiosta kahva ponnahtaa napin painalluksella esiin, joten laukun kuoreen ei ole tarvinnut tehdä ylimääräistä, käden mentävää koloa.
ONYX-malliston erikoisominaisuutena on myös kiiltäväpintainen, hopean värinen vuori. Tyyliin sopiva, korkeussäädettävä Flex-Divider -järjestelmä varmistaa tavaroiden täydellisen järjestyksessä pysymisen laukun sisällä. Vaakasuora uurrekuviointi polykarbonaattikuoressa tuo mieleen RIMOWAn Bolero-malliston, mutta muuten ONYX-mallisto on täysin ainutlaatuinen. RIMOWA

Lähetä kommentti