Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Ruotsalaista kenkämuotia: Ten Points

Skandinaavinen design on viime vuosina ollut nosteessa. Ruotsalainen Ten Points vahvistaa tätä käsitystä pohjoismaisesta, käytettävästä ja katu-uskottavasta designista.
Ten Pointsin syysmallistossa funktionaalisuus yhdistyy pohjoismaiseen ilmeeseen syksyisessä tunnelmassa.
Miesten malliston värimaailma on varsin hillitty, harmaat, siniset, ruskean eri sävyt ja tietysti klassinen musta tuovat kengän ajattoman designin esiin. Syksyn Ten Points -mallisto tarjoaa miehille perinteistä, nauhallista pukukenkää, nilkkureita nauhoilla tai venykkeillä sekä erilaisia maihariversioita, sekä businesshenkisinä että rennon kasuaaleina.
Päällismateriaaleissa Ten Points panostaa entistä enemmän kasviparkittuun nahkaan ja sitä myötä kestävän kehityksen huomioimiseen valmistuksessaan. Syksyn mallistossa on huomioitu myös pohjoismaiset sääolosuhteet ja tarjolla onkin vuorittomia kuin vuorillisia vaihtoehtoja.
Ruotsalaisen Ten Points -malliston kaikki kengät suunnitellaan Ruotsissa ja valmistetaan eurooppalaisilla tehtailla. Valmistuksessa noudatetaan kestävän kehityksen tuotantometodeja ja reilun kaupan periaatteita. Ekologiset arvot yhdistyvät mallistossa yrityksen visioon skandinaavisesta tyylistä ja mukavuudesta.
www.tenpoints.se





















Lähetä kommentti