Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

head & shoulders ratkaisi miesten pelätyimmän hiusongelman

head & shouldersin teettämän, miesten itsevarmuutta kartoittavan kyselytutkimuksen mukaan kolmasosa suomalaisista miehistä kokee hiustensa vaikuttavan heidän itsevarmuuteensa.
54 prosenttia kyselyyn vastanneista suomalaismiehistä kertoi kaipaavansa itsevarmuutta eniten työelämän haasteissa ja 33 prosenttia heistä kertoi hiustensa vaikuttavan itsevarmuuteensa. 57 prosenttia miehistä koki hiusten olevan olennainen osa ulkonäköä, ja 41 prosenttia listasi hiuksiin liittyvistä ongelmista suurimmaksi huolenaiheekseen hiustenlähdön.
head & shoulders on tuonut markkinoille uuden Extra Stregthening Tonic -hiusveden. Hiuksiin jätettävä hoitoneste ravitsee päänahkaa ja tekee säännöllisesti käytettynä hiuksista paksummat, runsaammat ja kestävämmät. Extra Strengthening Tonic -hiusvesi ympäröi hiuksen vahvistavalla kerroksella, joka lisää välittömästi hiusten tuuheutta ja suojaa vaurioilta. Tuotteen pitkäaikainen vaikutus elvyttää päänahkaa ja muodostaa pohjan hyvinvoiville ja kauniille hiuksille.


Tuotteen Triple Active Complex -koostumus sisältää kolme vaikuttavaa ainesosaa:

Kofeiini
Kofeiinin ominaisuudet tekevät tuotteesta tehokkaan hiusten vahvistajan. Kofeiini pystyy läpäisemään ihon, jolloin se pääsee helposti hiustuppeen asti. Tutkimuksessa on havaittu kofeiinin parantavan ihon kosteustasapainoa.

B3-vitamiini
B3-vitamiinin uskotaan vahvistavan hiuksia, ja tutkimuksissa on todettu sen suojelevan päänahkaa myös kuivuudelta.

Panthenol
Panthenol on tunnettu kosteuttaja, joka on yhdessä kofeiinin ja B3-vitamiinin kanssa osoitettu vahvistavan hiuksia. Kaikki kolme ainesosaa muodostuvat molekyyleistä, jotka pystyvät läpäisemään jokaisen yksittäisen hiuksen sen ytimeen asti.

Extra Strengthening Tonic on osa head & shouldersin Hair Endurance -tuotesarjaa, josta Suomessa on saatavilla myös 2in1 -shampoo. Parhaan lopputuloksen saamiseksi hiusvettä tulee suihkuttaa hiuspohjaan päivittäin.
Tuotesarja on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Extra Strengthening Tonic -hiusveden (125 ml) suositushinta on 7,49 euroa ja 2in1 -shampoon (225 ml) 4,29 euroa.

Kuvat: Procter & Gamble/head & shoulders

Lähetä kommentti