Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Trendit syksy/talvi 2014-15 - paljon vanhaa, vähän uutta

Deja-vu tunteelta ei välttyä tarkastellessa muotitalojen antia tulevalle syys- ja talvikaudelle. Yllätyksellisyys ja mielikuvituksellisuus jäävät puuttumaan, joten mullistavia ideoita tai uusien trendien tulemista saadaan siis vielä odotella.
Kaksiriviset puvut, väljät leikkaukset, bombertakit, nahka, ruutukuosit ja neuleet ovat kaikki toisintoa viime talven mallistoista. Poikkeus on turkisten runsaus. Muhkean turkistakin ovat lähes kaikki muotitalot omineet mallistoihinsa. Hieman luksusta on siis luvassa muuten ankean muotitalven arkeen.
Talven värimaailma on lähes yhtä mitäänsanomaton. Hillityt harmaan sävyt ja musta ovat tietenkin pääosassa miesten muodissa vuosikymmenestä toiseen, mutta rinnalle kaipaisi jotain säväyttävämpää. Klassinen kameli sekä maanläheiset syksyn ja talven värit on jo nähty ja niin ikään toistavat itseään - yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta.
Turkisten ohella toinen mainittava asia johon kannattaa kiinnittää huomiota ovat printit. Printit näyttävät hallitsevat lähes kaikkia vaatekappaleita. Printit tuntuvatkin korvaavan mallistoista puuttuvaa näyttävyyttä, jota olisi tuotu kekseliäillä leikkauksilla ja räätälöinnillä.

Men in Black
Ei liene yllätys, että jälleen kerran miesten mallistoja hallitsevat mustan ja harmaan sävyt. Tumma väripaletti on tietenkin klassinen ja ajaton, mutta tilkkanen modernisointia olisi tällä kertaa paikallaan.


Kameli
Elegantimpaa lähestymistapaa kauden väripalettiin tuo kameli. 


Syksyisen luonnon sävyt
Syksyinen luonto tarjoaa talven kylmyyttä lämmittävän väripaletin. Rehevää viininpunaista täydentävät sinisen sekä metsäisen vihreän ja ruskean sävyt.


Runsaat takit
Valuvat hartiat ja liioitellut mittasuhteet hallitsevat takkien leikkauksia. Kipparitakit ja duffelityyppiset takit ovat myös edelleen kauden suosikkeja.


Kaksiriviset puvut
Kaksiriviset puvut ovat tehneet paluuta jo muutaman kauden. Tuleva kausi näyttää, että tämä 80-luvun suosikki on tullut pysyäkseen. Kaksirivisiä pukuja takavuosina vaivannut laatikkomaisuus on onnistuttu häivyttämään onnistuneilla leikkauksilla.


Turkikset
Turkis on klassinen materiaali myös miesten pukeutumisessa, vaikka viime aikoina on painunut lähes unohduksiin. Turkis onkin kokenut uudelleensyntymisen ihmeen niin kipparitakkien, klassisten ulkotakkien kuin maiharien materiaalina. Tulevana talvena mies voi siis reilusti pukea ylleen turkistakin.


Kuviot ja printit
Kuviot ja printit hallitsevat lähes kaikkea tulevana talvena. Kuvioita ja printtejä puetaan päästä varpaisiin - hillityistä aina mielettömiin all over -printteihin - heraldisina koristeina, taideprintteinä, graafisina kuvioina, vivahteikkaina kukkakuoseina. Kauden ainoa trendi, jota ei voi olla huomaamatta.


Bombertakki
Kuolematon suosio menneiltä kausilta takaa että bomberit eivät katoa mihinkään. Monipuolinen ja muuntautumiskykyinen bomber tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja pysyäkseen muodissa mukana. Bombereita tulee tulevana talvena vastaan brodeerattuna, turkiksina, collegetyyppisenä ja jopa aivan perinteisenä versionakin.



Skinny vs väljät
Skinny look on tullut pysyäkseen, mutta on saanut rinnalleen toiseen ääripäähän viedyn väljyyden.


Ruutukuosi
Muodin ja ruutujen yhteistaival jatkuu tulevanakin kautena ja näyttää hellittämättömältä. Metsurinruudut, tweed, tartan, Prince of Wales ja graafiset ruudut täyttävät niin puvut kuin takitkin.


Neuleet
Fair Isle -kuviot, brodeeratut, moniväriset, kuviolliset, cable knit -neuleet - kaikki käy, kun kyse on talven neulemuodista. Trendikkäimmät neuleet on päivitetty tietenkin turkiksilta.

Lähetä kommentti