Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Legendaariset Indian-moottoripyörät Suomeen



Indianin tarina alkoi jo vuonna 1900, kun tehtaan perustajat George M. Hendee ja Oscar Hedström tapasivat toisensa ja päättivät käynnistää tuotannon. Hendee, joka oli lupaava kilpapyöräilijä, omisti pienen polkupyörätehtaan ja toimi Indian-tehtaan perustamisen rahoittajana 1901. Hedström puolestaan oli Åkarpin ruotsalaiskylästä perheensä mukana 9-vuotiaana Yhdysvaltoihin muuttanut koneenrakentaja, joka aloitti uransa valmistamalla polkupyöriä.

INTIAANIKULTTUURISTA POHJA MENESTYKSELLE
Perustajat antoivat tuotteelleen vahvasti amerikkalaista alkuperää kuvaavan nimen Indian. Intiaanikulttuuri näkyikin heti alusta alkaen selkeästi tehtaan toiminnassa. Hendeetä alettiin kutsua nimellä “Big Chief” ja Hedströmiä  nimellä “The Medicine Man”. Tehdasta kutsuttiin Wigwamiksi ja jälleenmyyjäverkostoa heimoksi. Indian oli aikanaan maailman suurin moottoripyörätehdas, jonka vuosituotanto oli parhaimmillaan 32.000 moottoripyörää ja työntekijöitä lähes 3000. Tämä saavutettiin jo 1910-luvulla. Pyörämalleja oli lukuisia, niin siviili-, sota- kuin kilpamallejakin.
UUSI TULEMINEN POLARIKSEN KANSSA
Indianin pitkä historia pitää sisällään ainutlaatuista insinööritaitoa, moottoripyöräilyä mullistaneita oivalluksia sekä menestystä kilparadoilla. Nyt pitkän tuotantotauon jälkeen Indianin uusi nousu nojaa tukevasti perinteisiin. Polaris Industries Inc:n ostettua Indianin tämä legendaarinen merkki on kokenut vahvan uudistumisen, jonka perustana on edelleen pitkä historia ja vahva amerikkalainen perinne.
INDIAN-MALLISTON ENNAKKOMYYNTI BIKE WORLD -LIIKKEISSÄ
Indianin jälleenmyyjänä toimii Bike World -ketju. Kiinnostuneita suositellaan tekemään ennakkotilaus Indianeista, sillä jo ensimmäisenä tuotantovuonna niiden kysyntä maailmalla on ylittänyt kaikki arviot. Nyt tilattujen pyörien luovutus ajoittuu keväälle 2014. www.bikeworld.fi
VUODEN 2014 INDIAN-MALLISTO
Suomeen saadaan kolme uutta Indian-mallia: Chieftain, Vintage ja Classic.
Indian Chieftain (38.950€)
Uusi muoto, vanha sielu. Chieftain on sinut menneisyytensä kanssa, mutta silti edellä aikaansa. Se on ensimmäinen Indian-moottoripyörä, jossa on kova kate, kovat satulalaukut ja ennenkokematon matkustus- ja käyttömukavuus. Vaikka se on erilainen kuin yksikään aiempi Indian, sillä on Indian-moottoripyörän DNA.

Indian Chief Vintage (35.950€)
Pyörä, joka vie Indianin ikonisen muotoilun aivan uudelle 2000-luvun tasolle. Tyylin ja nykytekniikan sopusointua.


Indian Chief Classic (32.950€)
Veistoksellisen komea matkapyörä, jossa yhdistyvät Indian-moottoripyörien vahvat perinteet ja uuden ajan innovaatiot – kaikki, mitä Indian on ollut ja mitä sen tulee olla.


Lasse Örling 14.11.2013
Oy Otto Brandt Ab/Indian


Lähetä kommentti