Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Alppien aurinkoon tänä talvena



Talven lomat Alppien hiihtokohteissa ovat täynnä aurinkoa ja puuterilunta. Suosikkikohteet Sveitsissä tarjoavat elämyksiä rinteiden lisäksi myös loistavilla palveluillaan. Hotels.com listasi vinkit erilaisille matkailijoille hiihtokohteiden kiinnostavimpiin hotelleihin.


Vuoristomaisemien ihailijalle Sheraton Davos Hotel Waldhuus

Henkeäsalpaavan kauniissa Davosin laaksomaisemissa sijaitseva hotelli soveltuu mainiosti talvimatkan majoitukseksi. Maisemia voi ihailla jopa suoraan omasta huoneesta, sillä jokaiseen hotellihuoneeseen kuuluu parveke tai terassi. Vaivattoman matkan päässä hotellilta löytyvät Davosin päähiihtokeskukset. Mikäli bisnes on matkan päätarkoitus, asioita voi hoitaa hotellin business centerissä ja kaupungin kongressikeskuskin löytyy kivenheiton päästä. Asiakasarvioissa erinomaiseksi luonnehditussa hotellissa on ihanaa rentoutua talviurheilun tai kulttuurin täyttämän päivän jälkeen. Juuri nyt voi säästää jopa 30 % huoneen hinnasta, joka on alkaen 108 € per yö.

Urheiluintoilijan Hotel Cresta

Toinen Davosin valinta on erittäin hyvin sopiva hiihtäjille. Hotel Crestan huonehinnat ovat 70 € ylöspäin, parhaillaan jopa 20 % alennuksella. Päivät kuluvat leppoisasti loistavan latuverkoston ja upeiden alppirinteiden parissa, ja hiihtotamineet säilyvät kätevästi hotellin suksivarastossa after skin ajan. Davosia ei turhaan kutsuta talviurheilun mekaksi. Matkalla kannattaa ottaa ilo irti mahdollisuuksista ja vierailla esimerkiksi hotellin lähellä sijaitsevalla Vaillant Areenalla, joka on menestyksekkään jääkiekkojoukkue HC Davosin kotikenttä. Joulukuussa matkustavat pääsevät myös seuraamaan hiihdon maailmancupin osakilpailua.



Luksuslomailijalle Kempinski Grand Hotel Des Bains

Luksusmatkaa suunnittelevan valinta on Kempinski Grand Hotel St.Moritzin Graubündenissa. Hotellin kylpylä, saunat sekä hierontapalvelu huoneisiin luovat lomaan ylellisyyttä. Kaksi kertaa talviolympialaisten näyttämönä toiminut St. Moritz kylpee auringossa yli 300 päivää vuodessa. Harvoin löytyy yhtä otollisia olosuhteita haastavista rinteistä ja laskemisen huumasta nauttimiseen. Mahakelkkailun synnyinkaupungissa majoittuu yön astetta hohdokkaammin 193 € hinnalla alkaen.



Retkeilijän Hotel Hemizeus

Yksilöllistä vuoristotunnelmaa tarjoaa Zermattin helmi, hotel Hemizeus. Matterhorn-vuoren rinteessä sijaitsevasta hotellista on kätevä tehdä retkiä upeaan ympäristöön, esimerkiksi Schwarzsee-järvelle tai huikaisevaan Dossenin jäätikköpuistoon. Hiihtäjää innostaa se, että Sunneggan talviurheilukeskukseenkin on vain muutama kilometri. Hotelli tarjoaa urheilumahdollisuuksien lisäksi myös kauneushoito- ja hierontapalveluja. Hinnat alkaen 135 € per yö.
-  Hinnat ovat esimerkkejä kahden hengen huoneesta per yö.
-  Hinnat on tarkistettu 8.11.2013, joten muutokset ovat mahdollisia.

Lasse Örling 14.11.2013
Hotels.com


Lähetä kommentti