Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Uudistunut Mini esiteltiin Oxfordin tehtaalla



MINIn uusin malli yhdistää klassisen muotoilun edistyksellisimpään teknologiaan. Tänään, 18. marraskuuta 2013 esitelty ”The New Original” on valmistettu Oxfordissa, ja se tuodaan markkinoille keväällä 2014.
Vuodesta 2001 lähtien BMW Groupiin kuulunut MINI tuo tyylin, teknologian ja laadun yhteen pienten autojen segmentissä. Perinteikkäällä Oxfordin tehtaalla tänään esitelty uusi malli on jatke tunnistettavalle MINI-tyylille, mutta uudistuksia on tehty pohjasta kattoon.
Jokainen auton osa on otettu tarkasteluun toiminnan, suorituskyvyn ja tyylin optimoimiseksi. Kehittelyn tuloksena uusi MINI takaa entistäkin paremmat ajo-ominaisuudet. Tehon, dynaamisuuden ja hyötysuhteen takana on uraauurtava kolmisylinterinen moottori.
Laatutasoa on nostettu myös turvallisuuden ja sisätilojen osalta. Uusi MINI on edeltäjäänsä tilavampi ja viimeistelyt tuovat ulkonäköön persoonallisuutta. Hienostunut akustiikka ja interaktiivinen LED-näyttökonsepti antavat oman lisänsä ajonautintoon. LED-näyttö operoi auton toimintoja antaen samalla kuljettajalle palautetta visuaalisesti. Näyttöteknologiaan kulminoituu toisaalta kunnioitus brändin brittiläisiä juuria ja tietotaitoa kohtaan, ja toisaalta tahto asettaa tulevaisuuden standardeja.
Uusi MINI lanseerataan Suomessa maaliskuun puolivälissä. Ennakkomyynti alkaa joulukuussa ja samalla julkistetaan hinnat.



Lasse Örling 18.11.2013
Oy BMW Suomi Ab

Lähetä kommentti