Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Odotettu uutuus LG:n OLED-TV saatavana Suomessa lokakuusta alkaen



LG Electronics esittelee nyt ehkä vuoden odotetuimman uutuuden. Lokakuusta alkaen Suomen kuluttajien saatavilla on kaksi erilaista LG:n OLED-TV-mallia. Esiteltävät mallit ovat kaareva OLED-TV 55EA980W, sekä litteä Gallery OLED 55EA880W, jonka taulukehykseen on piilotettu kaiuttimet ja joka esiteltiin ensimmäistä kertaa Berliinin IFA-messuilla tänä syksynä.


Äärimmäisen korkea kuvalaatu LG:n patentoidulla WRGB-tekniikalla

LG:n OLED-tekniikka käyttää muista valmistajista poiketen yrityksen omaa patentoitua WRGB-tekniikkaa, jossa on lisätty valkoinen alipikseli aiempien punaisen, vihreän ja sinisen lisäksi. Valkoiset pikselit voivat näyttää kaikki värispektrin yksittäiset värit, joten ne voivat vahvistaa sinisiä pikseleitä, joiden kesto on muuten lyhyempi kuin punaisten ja vihreiden. Katsojat voivat siis nauttia ennennäkemättömästä kuvalaadusta ja optimaalisesta värien toistosta upeasta ja kestävästä televisiosta.

Parhaat mahdolliset televisioelämykset vaativat kuitenkin muutakin kuin upeita värejä. Kontrasti ja vasteaika ovat myös ratkaisevassa roolissa. OLED-näytön kukin yksittäinen pikseli syttyy ja sammuu erikseen, jolloin saadaan aikaan parasta mahdollista kontrastia ja upeita mustan sävyjä. Lisäksi OLED tekee vasteajoista äärimmäisen lyhyet, jolloin myös nopealiikkeinen kuva on todella terävä.


IMAXin kaltaisia elämyksiä LG:n kaarevalla OLED-televisiolla

LG:n 55EA980W-mallin ruutu on hieman kaareva, mikä merkitsee IMAXin kaltaisia katseluelämyksiä omassa olohuoneessa. Ergonomisesti kaarevan ruudun taustalta löytyy viiden vuoden tutkimustyö. Muodon ansiosta silmien etäisyys on yhtä suuri jokaiseen kuvan osaan. Muotoilu on ehtinyt jo saada monia palkintoja, kuten Red Dot: Best of the Best sekä EISA Awardsin Euroopan paras design-televisio vuonna 2013.


LG Gallery OLED – kuin taideteos seinällä

LG:n Gallery OLED-TV 55EA880W on ainutlaatuinen design-televisio, joka on ratkaissut television äänenlaadun ongelmat luovasti. LG Gallery OLED on noin neljä millimetriä ohut ja litteä OLED-televisio, joka sopii erinomaisesti seinälle ripustettavaksi. Sen kehys näyttää ulkoisesti tavalliselta taulun kehykseltä, mutta siihen on piilotettu 2.2-kanavainen äänijärjestelmä, joka tuottaa voimakasta ja vivahteikasta ääntä. Koska 55EA880W on kuin taideteos seinällä, LG on sisällyttänyt siihen myös Gallery Mode -tilan, jossa televisio näyttää teräväpiirtoisia digitaalisia versioita muun muassa Vincent van Goghin ja Paul Gauguinin tunnetuista taideteoksista. Gallery Mode -tilaan voi myös lisätä omia kuvia, jotka pyörivät OLED-televisiossa kuvaesityksenä.


Hinta ja saatavuus

LG 55EA980W-mallin arvonlisäverollinen suositushinta on 9 999 euroa ja LG 55EA880W-mallin 10 999 euroa. Molemmat mallit tulevat saataville lokakuun aikana.


Lasse Örling 4.10.2013
Kuvat: LG Electronics Nordic AB

Lähetä kommentti