Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Mikä nuorelle miehelle ensimmäiseksi tuoksuksi?


Ensimmäisen oman tuoksun valinta on monelle nuorelle miehelle askel kohti itsenäisyyttä. Kokeilut isäpapan Mennenillä ovat takanapäin ja mieli oman tuoksun ostoon houkuttelee. Ongelmana on vain oikeanlaisen ja omaan persoonallisuuteen istuvan tuoksun valinta. Valinta ei ole helppoa, tuoksu saisi mieluusti olla kevyehkö, mutta miehekäs. Tuoksun tulisi ensinnäkin miellyttää itseä ja ehkä tärkeimpänä myös miellyttää tyttöjä. Eikä se saisi viedä pankkitiliäkään miinuksen puolelle. Lisäksi tuoksun pitäisi olla jokin sellainen, jota kukaan kaveripiirissä ei entuudestaan käytä.
Me Miehet poimi viisi varteenotettavaa tuoksua, jotka ovat kokeilemisen arvoisia kaverille, joka on astumassa miesten maailmaan.





Christian Dior Dior Homme Sport Eau De Toilette Spray
Rentoon menoon. Vuonna 2008 ensimmäisen kerran esitelty ja vuonna 2012 uudistettu Dior Homme Sport on hillityn maskuliininen tuoksu, joka on luotu henkimään vapautta ja tuomaan kunniaa kilpakentillä menestyneille sankareille. Francois Demachyn luomassa Eau de Toilette -tuoksussa tasmanialainen inkivääri ja virginialainen setri kohtaavat raikkaan sisilialaisen sitruunan ja toscanalaisen iiriksen.



Givenchy Gentlemen Only
Romantiikkaan. Hienostunut Gentlemen Only on varsin uusi tulokas Givenchyn tuoksuvalikoimassa. Persoonallisuutta ja huolettomuutta korostava tuoksu lanseerattiin vuonna 2013 ja on samalla kunnianosoitus Givenchyn ehkä huomionarvoisimmalle miesten tuoksulle vuodelta 1974, Gentlemenille.
Gentlemen Only tuoksussa vihreä mandariini, pippuri, muskottipähkinä, koivu ja setri sekoittuvat patsouliin, vetiveriin ja suitsukkeeseen.



Dolce & Gabbana The One Gentleman
Nuorelle herrasmiehelle. Dolce & Gabbanan miehekkään ja itsevarman oloisen The One Gentleman -tuoksun valitessa ei voi mennä harhaan. Ensituoksussa tulvahtaa häivähdys greippiä, korianteria ja basilikaa, joita jatkaa mausteinen sydän kardemumman, inkiväärin ja appelsiinin kukkien kera. Lopun viimeistelee sekoitus setriä, ambraa ja tupakkaa.



Yves Saint Laurent La Nuit De L´Homme After Shave Lotion
Ensimmäiseksi partavedeksi sopii varsin hyvin kevyt La Nuit De L´Homme, josta riittää kuitenkin riittävästi potkua. La Nuit De L´Homme on itämaisen houkutteleva sekoitus hallitsevaa sitruunaa sekä kardemummaa, setriä, kumariinia, kuminaa, laventelia sekä salaperäisyyttä antavaa vaniljaa. After Shave paitsi antaa miehekkään olon parranajon jälkeen, sen ainesosat myös kosteuttavat, lievittävät ärsytystä ja pehmentävät ihoa parranajon jälkeen.



Giorgio Armani Code Eau de Toilette Spray
Salaperäiseen iltaan. Lista ei olisi täydellinen ilman Giorgio Armania. Code on raikas ja mausteinen tuoksu, joka tuli markkinoille vuonna 2005. Code yhdistää raikkaan sitruunaiseen cocktailiin bergamottia ja oliivipuun kukkien pehmeyttä. Lämpimyyttä tuoksuun on haettu guaiac-puusta ja tonkapavuista.
Giorgio Armani Code voitti vuonna 2006 The Fragrance Foundation jakaman FiFi-palkinnon luokassa "Fragrance of the Year Men´s Luxe".


Kokeillessasi tuoksuja, pidä tuoksujen välillä vähintään 15 - 20 minuutin tauko. Ensimmäistä tuoksua ostaessasi asioi mieluusti asiantuntevissa kosmetiikkamyymälöissä, joista saa palvelua ja tarvittaessa hyviä neuvoja valintaan. Kosmetiikkamyymälöistä saa myös yleensä mukaan pieniä esittelyputkiloita kotiin kokeiltavaksi. Kokeillessasi tuoksuja muista pitää tuoksujen välillä vähintään 15 - 20 minuutin tauko.


Lasse Örling 7.10.2013

Lähetä kommentti