Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Mika Kottilan vinkit: Kuka iskee pronssin syrjään?



Mika "Hirvi" Kottila, samoin kuin koko Veikkausliigaa seuraava yleisö, pohtii päätöskierrosten aikana kolmannen sijan kohtaloa. Kaikki muu on periaatteessa jaettu. HJK varmistaa mestaruutensa sunnuntaina, Kottila sanoo.

HJK – RoPS

Niin siinä vain kävi, että HJK tutisi jälleen tiukan paikan edessä eikä kyennyt aloittamaan mestaruusjuhlia Vaasassa. Tappamisen meiningin sijaan pelissä näkyi ennemmin pelkoa. Ja missä olivat maanantaina tuhat HJK-mielistä jotka matkasivat keskellä viikkoa Tallinnaan Mestarien liigan matsiin? Vaasassa, jossa mestaruuden piti vihdoin rankan kauden jälkeen ratketa, oli hieman toistakymmentä Klubin fania.

No, nyt se tapahtuu. Sunnuntaina piste RoPSilta riittää mestaruuteen ja Klubi nappaa kaikki kolme.

FC Lahti – IFK Mariehamn

Mestaruustaistelu on siis sinettiä vaille valmis, mutta kolmannesta sijasta käydään kauden loppuun saakka tiukkaa vääntöä. Pronssi menee joko VPS:lle, IFK Mariehamnille tai FC Lahdelle. MYPA on jo seitsemän pistettä kolmostilaa hallussaan pitävän VPS:n perässä.

Tämä viikonloppu tarjoaa kaksi herkullista kamppailua kolmannen sijan kannalta: FC Lahti – IFK Mariehamn ja MYPA – VPS. Lahden vire jatkuu ja se voittaa runsasmaalisessa matsissa IFK:n. Mastojen juurella verkot pöllyävät yli kolme kertaa. Kumpikaan joukkue ei tee tasapelillä mitään.

MYPA – VPS

Mylsällä on käyty penkin alla viime aikoina, mutta pari seikkaa puhuu nyt MYPAn puolesta. Peli pelataan MYPAn muovilla ja Toni Korkeakunnas pelaa tavallaan ensi kauden eurocup-paikasta. Hän valmentaa FC Lahtea ensi vuonna ja voittamalla MYPAn kanssa VPS:n, parantaa FC Lahden asemia tämän kauden kamppailuissa.

Huomasitte ehkä, että MYPA löysi viime viikolla uuden koutsin Korkeakunnaksen tilalle. Loistavaa, että Antti Muurinen on päk in pusiness. Hienoa saada Antti takaisin karkeloihin.

Hirven vihjeet:

JJK – KuPS 1

RoPS – Inter 2 (RoPSin jätkät on kaivettu cup-voiton jälkeen suoraan juhlista)

Inter – JJK 1 (Tiedoksi: Inter ottaa kovan kirin syksyllä)

FC Lahti – IFK Mariehamn 1

MYPA – VPS X

Honka – KuPS 1

HJK – RoPS 1 (Juhlat alkakoot)



Lasse Örling 4.10.2013

Lähetä kommentti