Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Muotiratikka tulee jälleen Helsingin raiteille 3.-5.8. 2015!

Viime vuonna 2014 Taiteiden yönä järjestettiin Muotiratikka -tapahtuman pilotti. Tapahtuma herätti laajaa kiinnostusta ja positiivista kaupunkienergiaa Helsingin loppukesän kulttuurisykkeessä, näin ollen vuoden 2015 tapahtuman panoksia on nostettu!
Tänä kesänä Muotiratikka tulee olemaan suurempi ja näkyvämpi tapahtuma viime vuoteen nähden. Toteutamme yleisölle ilmaisen tapahtuman, jossa nostamme kotimaisten muoti- ja muotoilupalveluiden näkyvyyttä osana kaupunkikulttuuria. Kolmipäiväinen Muotiratikka kurvaa yhden räätälöidyn ratikkareitin varrella kaupungin kiinnostavimpien myymälöiden ja viihtyisimpien ravintoloiden lähipysäkeille, sekä kokoaa yhteen valikoiman lahjakkaita suunnittelijoita ja taiteilijoita tapahtuman omaan pop up myymälä-galleriaan Stidilän tiloihin Kaikun naapuriin Hämeen- tielle.
Muotiratikka -tapahtuman sijaintina ovat Helsingin raitiovaunulinjojen varsilla olevat muodin kivijalkaliikkeet sekä tapahtuman oma pop up -myymälä-galleria. Ratikka toimii tapahtuman näkyvyyden edistäjänä ja tunnelmanluojana. Haluamme luoda rennon ja helposti lähestyttävän ilmapiirin alan yrittäjien ja muodin sekä muotoilun kuluttajien välille Helsingille ominaisen kulkuvälineen – raitiovaunun – avulla.
Tapahtumaohjelmaan kuuluu ratikan, kivijalkaliikkeiden, ravintoloiden ja pop upin suunnittelijoiden ja taiteilijoiden lisäksi livemusiikkia kaikkina tapahtumapäivinä, The Cymatic Wave visuaalinen ja musiikillinen muotinäytös tiistaina 4.8. Pälkäneentiellä, sekä tapahtuman päättävä artisteilla kruunattu Muotiratikka -näytös keskiviikkona 5.8. Kaikun terassilla Kaikukadulla.
Muotiratikan tavoite on lisätä helsinkiläisen muotikulttuurin ja kulttuuripalveluiden näkyvyyttä ja lähestyttävyyttä uudenlaisen yhteisöllisen kulttuuritapahtuman kautta. Tapahtuman kohderyhmänä ovat muodista, muotoilusta, musiikista ja ruuasta kiinnostuneet kaupunkilaiset, turistit sekä toimipisteidemme jo olemassa olevat asiakkaat.
Tapahtumaa rakennetaan vapaaehtoisvoimin kovasta halusta ja sydämen palosta ylläpitää monipuolista muotikulttuuria sekä hehkuttaa suomalaisten brändien näkyvyyttä ja taiteellista osaamista. Tapahtuma pyrkii myös lisäämään vuorovai- kutusta eri alojen toimijoiden välillä sekä luomaan yhteistyöhenkeä muoti-, muotoilu- ja muiden kulttuurialojen yritysten keskuudessa. Haluamme tukea suomalaista yrittäjyyttä ja rikastuttaa ihmisten arkea yhteisöllisen kulttuuritapahtuman kautta sekä lisätä kuluttajien tietoisuutta muodista - positiivisessa hengessä.
Enää pari päivää tapahtumaan! Tervetuloa!
Tapahtuman mahdollistavat Helen ja Basso.

Lähetä kommentti