Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Me Miehet esittelee ja kokeilee: Garmin Forerunner 225 -juoksukello


Forerunner 225 on ensimmäinen Garmin GPS -juoksukello, joka mittaa sykkeen ranteesta ilman vyötärölle puettavaa sykevyötä. Laitteen sisäinen anturi havaitsee pienetkin muutokset verenkierrossa ja määrittää sykkeen. Forerunner 225 kuulostaa siis varsin mielenkiintoiselta laitteelta, joka on omiaan tukemaan niin aloittelijoiden kuin aktiivisesti treenaavien harjoittelua. Me Miehet sai tilaisuuden kokeilla käytännössä Forerunner 225 -juoksukelloa.
Ensivaikutelmaltaan Forerunner 225 on urheilullinen ja näyttävä. Laite on kuitenkin erittäin kevyt ja istuu miellyttävästi ranteessa, voisi sanoa jopa huomaamattomasti. Forerunner 225:n käyttöönotto ja perusasetusten asettaminen on varsin helppoa. Kaikkien runsaiden ominaisuuksien hyödyntäminen luontevasti eri valikoiden kautta sen sijaan vaatii hieman pidempää totuttelua. Neljän painikkeen kautta hallitaan Forerunner 225:n asetuksia, ajanottoa, sykeen mittausta, aktiivisuutta, tietosivuja sekä monia muita toimintoja. Pikaopasta tulikin ensialkuun luettua varsin ahkerasti. Mikäli käyttäjä tarvitsee yksityiskohtaisempaa opastusta, voi netistä ladata itselleen käyttöoppaan. GPS-ominaisuuden saa käyttöön menemällä ulos ja odottamalla kunnes Forerunner 225 on löytänyt satelliitit. Tähän ei kulunut tällä kertaa kuin jokunen sekunti. Sateliittien löytyminen saattaa tosin usein kestää useammankin tovin.


Aktiivisesti treenaava saa Forerunner 225 ominaisuuksista kaiken hyödyn irti. Hieman harvemmin treenaavalle oman kunnon edistymisen, kalorien kulutuksen ja harjoituksen tehon seuraaminen Forerunner 225 avulla tuo kuitenkin mielenkiintoisen lisän, sillä laitteen käyttö ei rajoitu ainostaan treeneihin ja juoksuharjoituksiin. Forerunner 225 toimii myös aktiivisuuden seurannassa mallikkaasti. Laite laskee ja tallentaa askelmäärät, askeltavoitteet, kuljetun matkan ja kalorien kulutuksen päivän ajalta. Mikäli aktiivinen kuntoilu on silloin tällöin tapahtuvaa, sopii Forerunner 225 myös hyötyliikunnan ja kevyen kuntoilun seuraamiseen. Forerunner 225:n käyttöönoton jälkeen hyötyliikuntaa tuleekin harrastettua huomattavasti enemmän. Liikuntatavoitteiden seuraamiseen voi sanoa jäävänsä jopa hieman koukkuun. Mikäli on unohtanut itsensä liian pitkäksi aikaa paikoilleen, Forerunner 225 muistuttaa liikkumaan. Laite toimiikin tehokkaana motivoijana liikkumaan.
Kellomaisen muotoilun ansiosta Forerunner 225:tä voi käyttää mainiosti päivittäin arkikäytössä rannekellona. Reilun kokoisesta näytöstä on helppo seurata yhdellä vilkaisulla niin kelloajat kuin sykkeet ja sykealueet.


Värikäs näyttö osoittaa sykkeen ja sykealueen reaaliaikaisesti. Lämmittelyalueella, joka alkaa 50 prosentissa maksimisykkeestä, mittari on harmaalla. 60 prosentissa maksimisykkeestä mittari on sininen ja 70 prosentissa vihreä. Oranssi näyttää 80 prosentissa alkavaa anaerobista aluetta, Maksimialue, 90 prosenttia maksimisykkeestä näytetään punaisena. Tämä ominaisuus on kätevä, mikäli harjoitusohjelma vaatii juoksemista tietyllä sykkeellä tietyn ajan tai matkan verran.


Forerunner 225 synkronoi suoritukset automaattisesti Garmin Connect palveluun. Palvelussa voi tallentaa, analysoida, suunnitella omia suorituksiaan. Suorituksen voi tallentaa verkkoon tai jakaa juoksutietojaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Garmin Connect -verkkoyhteisössä voi myös luoda vaativia harjoituksia tai ladata maksuttomia harjoitusohjelmia. Garmin Connect on saatavissa niin älypuhelimiin, tabletteihin kuin perinteisiin tietokoneisiin. Jos käytössä on useampia Garmin-laitteita, on ne mahdollista synkronoida samaan ohjelmaan. Laite ladataan USB-kaapelin kautta tietokoneella. Akun kesto on varsin pitkä, GPS-harjoittelussa luvataan 8 tunnin akunkesto ja kello- ja aktiivisuudenseurantatilassa jopa viisi viikkoa.

Muutaman viikon käytön jälkeen on helppo suositella Forerunner 225:sta paitsi aktiiviselle juoksijalle myös vähemmän treenaavalle. Aktiivisesti treenaava arvostaa varmasti käytettävyyttä ilman hankaa vyötärölle puettavaa sykevyötä. Vähemmän liikkuvalle Forerunner 225 toimii tehokkaana motivaattorina ja kannustaa varmasti lähtemään loppujen lopuksi perinteiselle juoksulenkille. Omien suoritusten seuraamisesta tulee tapa ja pyrkimään kerta kerralta parempiin suorituksiin. Forerunner 225 ja muutkin vastaavat laitteiden pakkaukset tulisikin ehkä varustaa varoitustekstillä: "Tämä laite saattaa aiheuttaa riippuvuutta terveelliseen liikuntaan".


2.8. lisäys:
Garmin Forerunner 225 -kilpailu päättynyt! Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti! 

Kuvat: Garmin 

Lähetä kommentti