Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Volvo Trucks Reality Road: matkan määränpää häämöttää

Volvo Trucks Reality Road tv-sarjan kuudessa ensimmäisessä jaksossa katsojat ovat päässeet seuraamaan laulajatar Mapein uuden musiikkivideon "A Million Ways to Live" kuvausmatkaa halki Euroopan - Ruotsista Sveitsin Alpeille.
Nyt matkaseurue, johon kuuluu Mapein lisäksi musiikkivideon ohjaaja Liza Minou Morberg ja kuljettaja Jens Karlsson, suuntaavat Volvon keulan Sveitsin Alpeilta kohti Veronaa Italiassa. Mapei joutuu kuitenkin vielä ennen määränpäähän pääsyä kohtaamaan yhden suurimmista peloistaan italialaisella hevostilalla. Musiikkivideoon filmataan kohtaus, jossa hän joutuu näyttämään akrobaatin taitojaan hevosen selässä.
Sarjan viimeisessä jaksossa kolmikon tiet eroavat. Mapei ja Liza järjestävät vielä ennen eroamista Jensille yllätyksen. Italiassa kun ollaan, Jens käy päivittämässä rekkamieslookinsa italialaiseen tyyliin sopivaksi.



Jakso 7: Hevostelua Italiassa
Sarjan seitsemännessä jaksossa Mapei valmistautuu kohtaamaan suurimman pelkonsa hevostilalla Italiassa. Kuinka pitkälle hän on valmis menemään musiikkivideonsa tähden?



Jakso 8: Jäähyväisten aika
Viimeisessä jaksossa Mapein, Lizan ja Jensin tiet erkanevat pian, mutta ennen hyvästejä Mapei ja Liza järjestävät Jensille vielä viimeisen yllätyksen.

Volvon ja kolmikon tiet siis erkanevat, mutta edessä on vielä matkalla kuvatun videomateriaalin kasaaminen musiikkivideoksi...

Artikkeli toteutettu yhteistyössä Volvo AB kanssa

Lähetä kommentti