Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Volvo Trucks tekee tosi-TV:tä: Laulaja Mapei kokeilee elämää tien päällä

Laulaja Mapei lähtee tien päälle Volvo -kuorma-autojen kanssa. Mapei viettää yhdeksän päivää tien päällä eri puolilla Eurooppaa ja kuvaa uutta musiikkivideota Mapein uudelle kappaleelle "Million Ways to Live" ohjaaja Liza Minou Morbergin kanssa. Mukana heillä on Volvo -kuorma-auto täynnä varusteita ja Volvon ratissa eräs maailman parhaista kuljettajista: Jens Karlsson The Epic Split -videolta.



Jens Karlsson on ajanut kuorma-autoa 28 vuotta sekä toiminut kuljettajana Volvo Truckin The Epic Split- ja The Ballerina Stunt -videoissa. Yhdeksän päivän aikana he matkustavat yli 4000 kilometriä Ruotsista Italiaan. Päivätöikseen säiliökuljetuksia Ruotsin ja muun Pohjois-Euroopan välillä ajava Jens kertoo tästä keikasta: "Tehtäväni on ajaa kuorma-autoa, huolehtia Euroopan-kiertueen turvallisesta sujumisesta ja näyttää samalta, millaista on työ kuorma-autonkuljettajana. Olen esiintynyt kameralle ennenkin, mutta tämä oli minulle aivan uutta. Aiemmin pelkkä ajaminen riitti, eikä minun tarvinnut puhua kameralle".

Reality Road -sarjassa Volvo Trucksin palvelut laitetaan koetukselle ja seurataan Mapein edesottamuksia, kun hän oppii tuntemaan ja haastamaan kuorma-autokuljetusten maailman. Videolla nähdään kun Mapei esiintyy drag-artistien kanssa autolauttamatkalla Puolaan, järjestää yllätyskeikan Pariisin esikaupunkialueella ja osallistuu Berliinissä kuorma-autostunttiin, jossa ajetaan pyörään.

Mapei teki kansainvälisen läpimurtonsa vuonna 2007 kappaleelta Video Vixens. Hänen ensimmäinen studioalbuminsa Hey Hey ilmestyi vuona 2014, ja albumilta lohkaistiin myös singlet Don´t Wait ja Change. Mapei on syntynyt Rhode Islandilla Yhdysvalloissa vuonna 1983. Ruotsiin hän saapui 10-vuotiaana ja on sittemmin asunut Tukholmassa ja Yhdysvalloissa.

Oikein valitut ja sujuvat palvelut ovat ehdottoman tärkeitä, jotta kuorma-auton käyttöasteesta saadaan paras mahdollinen. Volvo Trucksin tutkimuksen mukaan kahdeksan kymmenestä ajon keskeytymisestä voidaan välttää ennakoivalla huollolla. Volvo Trucksin palvelutarjonnalla voidaan taata kuorma-auton tuottavuus, pienentää kulutusta ja parantaa ajon turvallisuutta. Näitä palveluita ovat esimerkiksi kuljettajakoulutus, polttoainetaloudellisuuspalvelut, huoltosopimukset, huollon palvelut ja ympärivuorokautinen Volvo Action Service -tiepalvelu.

Reality Road -sarjassa on kahdeksan jaksoa, jotka julkaistaan erissä kolmen viikon aikana. Ensimmäiset jaksot ilmestyvät 11. kesäkuuta.

Artikkeli toteutettu yhteistyössä Volvo AB kanssa.

Lähetä kommentti