Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Samsung SUHD TV - tällaista et ole ennen nähnyt

Tähän päättyy tuntemamme todellisuus. Samsung esittelee uuden SUHD TV:n. On uuden todellisuuden aika.

Samsung SUHD TV:llä voit nauttia uskomattoman todentuntuisesta ja veitsenterävästä kuvasta, elokuvateatterimaisesta väriskaalasta ja entistä syvemmistä tummista sekä loistavammasta kontrastista. Tämän mahdollistaa edistyksellinen nanokristallitekniikka ja täysin uudenlainen paneelirakenne, joka antaa SUHD TV:lle jopa 2,5 kertaa suuremman kirkkauden kuin aiemmilla UHD TV -malleilla. Lisäksi Ultra HD 4K tarjoaa tavanomaista Full HD:ta neljä kertaa runsaammat yksityiskohdat. Tavallisia HD-lähetyksiä katseltaessa SUHD TV:n järjestelmä mukauttaa eri lähteistä saatavaa kuvaa ja tarjoaa paremman kuvakokemuksen.



Samsung SUHD TV on myös Smart TV. Voit toistaa elokuvia ja TV-sarjoja, kuunnella musiikkia, vilkaista uutisia netissä, käyttää sosiaalista mediaa sekä esitellä aineistoja langattomasti esimerkiksi tabletilta. Kaikki suoraan SUHD TV:stä, ilman ylimääräisiä johtoja tai laitteita. Myös älypuhelimen voi liittää Smart TV:hen ja toistaa ohjelmaa suurelle kuvaruudulle. Television liittäminen WiFi-verkkoon ja nettisivujen selaaminen sujuu myös ilman turhia johtoja sisäisen langattoman verkkokortin ansiosta.

SUHD TV:n kaareva ruutu tuo kuvan reunat lähemmäs katsojaa, joka saa aikaan leveämmän näkökentän tarjoten suuremman ja vaikuttavamman kuvakokemuksen kuin perinteiseltä suoralta ruudulta katsottaessa. Kaareva kuvaruutu kääntyy luonnollisesti katsojaa kohti, joten sivummaltakin katsoessa voi nauttia paremmasta kuvakokemuksesta.

Artikkeli toteutettu yhteistyössä Samsung Finland kanssa.

Lähetä kommentti