Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Volvo Trucks Reality Road: Luistelua Alpeilla

Volvo Trucks Reality Road -tv-sarja seuraa laulaja Mapein matkaa eri puolille Eurooppaa kuvaamassa musiikkivideota uudelle kappaleelleen "Million Ways to Live". Sarjan viimeisessä jaksossa suuntana on Sveitsin Davos, mutta ensin Mapei, hänen musiikkivideonsa ohjaaja Liza ja Volvo FH-kuorma-auton kuljettaja Jens poikkeavat Frankfurtissa ja Pariisissa.

Frankfurtissa Volvon kanssa vieraillaan huoltotarkastuksessa Berliinissä tehdyn kahdella pyörällä ajetun stuntin jälkeen.
Huoltotauon jälkeen tiimin matka jatkuu Pariisiin. Samalla kun Jens seikkailee Volvon kanssa Pariisin kapeilla kaduilla, suunnittelee Liza konserttia. Sarjan viimeisessä jaksossa saavutaan Davosiin, jossa Jens kadehtii Mapein ja Lizan vauhdikasta elämää ja päättää itsekin irroitella hieman. Mikä olisikaan parempi paikka rekan kanssa irroitteluun kuin jäätynyt jalkapallokenttä...



Jakso 4: Musiikin mekaanikot
Volvon ollessa huoltotauolla Frankfurtissa, saapuu paikalle Mapein muusikkoystävä Eddie Cole. Mapei ja Eddie ryhtyvät jammailemaan huoltohallista kuuluvien äänien tahtiin ja kohta huoltohallin mekaanikotkin ovat työkaluineen muusikkojen roolissa. Loppu onkin musiikin historiaa...



Jakso 5: Suuntana Pariisi
Pariisin kapeat kadut tuottavat päänvaivaa Jensille. Liza ja Mapei pistävät pystyyn konsertin Pariisissa ja saavat kaupungin rokkaamaan.



Jakso 6: Luistelua Alpeilla
Jens ottaa mallia Mapein ja Lizan vauhdikkaasta elämästä ja päättää irroitella hieman. Mapei ja Liza saavat kokea elämänsä luistelunäytöksen - rekan kyydissä. 


Artikkeli julkaistu yhteistyössä Volvo AB kanssa

Lähetä kommentti