Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Battlefield Hardline astuu poliisien ja rikollisten maaperälle

Suositun Battlefield -pelisarjan viimeisin ja samalla peräti 14. osa, Hardline yllättää pelisarjan fanit. Battlefield -pelit sijoittuvat lähinnä toisen maailmansodan sotatantereille, mutta Hardline tekee radikaalin poikkeuksen viemällä pelimaailman Yhdysvaltojen maaperälle ja asettamalla vastakkain poliisit ja rikolliset valtioiden sotavoimien sijaan.
Myös hahmoluokat ja näiden varusteet on mukautettu vastaamaan poliisi-rikolliset -vastakkainasettelua. Hahmoluokkia Hardline-pelissä on kaikkiaan neljä. Näillä kullakin omat aseensa, varusteensa ja taitonsa. Oman lisänsä pelin haastavuuteen muihin Battlefield -sarjan peleihin nähden tuo laajojen sota-alueiden muuttuminen kaupunkiympäristöön. Hardfield -pelissä eivät myöskään ajoneuvot ole pääosassa, mutta nopeatempoista toimintaa takaa-ajoineen pelissä riittää tarpeen mukaan.

Battlefield -peleissä mielenkiintoisinta antia ovat olleet moninpeli ja sen myötä tiimityöskentely, panssarivaunujen ja muiden taisteluajoneuvojen sekä sotatantereiden karttojen kanssa työskentely. Hardlinessa massiiviset panssarivaunutaistelut ja muut ajoneuvot lentokoneista lähtien on korvattu poliisiteemaan sopivilla ajoneuvoilla. Samaten aseistusta on muokattu poliisiteemaan sopivaksi. Toinen silmiinpistävä ero on mahdollisuus käyttää väkivallatonta lähestymistapaa vihollisen - tässä tapauksessa rikollisten - eliminointiin. Eliminointi ei tarkoita vihollisen päästämistä pois päiviltä, vaan nämä voidaan pidättää perinteisesti vilauttamalla virkamerkkiä ja laittaa käsirautoihin. Tosin pelaaja voi itse päättää minkälaista lähestymistapaa noudatetaan, suoritetaanko pidätys vai annetaanko aseiden puhua. Lähestymistapa on enemmän realistinen, vaikka tuolta mantereelta kantautuvat "ammu ensin, kuulustele sitten" -uutiset saattavatkin välillä muuta osoittaa.

Battlefield -pelit ovat perinteisesti olleet parhaimmillaan moninpelinä pelattuna. Hardlinen kohdalla yksinpeliin on panostettu hieman enemmän kuin pelisarjan aiempiin osiin verrattuna. Yksinpelissä pelaaja ottaa itselleen nuoren poliisietsivän, Nick Mendozan hahmon. Mendoza on idealistinen poliisi, joka haluaa kitkeä rikollisuuden kaupungista - ovatpa ne sitten paatuneita rikollisia tai lahjusten ottoon mieltyneitä poliiseja. Mendozan tehtäväksi tuleekin huumesodan taustavoimien pidättäminen ja korruptoituneiden poliisien paljastaminen. Yksinpeli muistuttaa television poliisisarjojen kolmiyhteyttä - hyvä poliisi, paha poliisi ja rikolliset. Televisiosarjojen tunnelmaa lisää edelleen pelin kymmenen "jaksoa". Peliä voi pelata jaksosta toiseen ja pelaajalle näytetään jopa kooste seuraavan jakson tapahtumista pelattavan jakson päättyessä.

Siinä missä yksinpelissä pakerretaan pidätyksillä ja todisteiden keruulla, pääsee moninpelissä tositoimiin. Hardlinen moninpelissä pelaajan mahdollisuudet uudenlaiseen toimintaan pääsevät kokonaan uuteen ulottuvuuteen. Hardlinessa onkin useita kokonaan uusia pelimuotoja.
Vauhdikkaaseen menoon pelaaja pääsee Hotwire -pelimuodossa, jossa pääsee ajamaan lujaa. Pisteitä, jotka ovat ajoneuvojen muodossa, kerätään ajoneuvon ollessa liikkeellä. Voittaja on se, joka kuluttaa vastapuolen pisteet, eli ajoneuvot loppuun.
Heist -pelimuodossa pelaajan tulee pyrkiä estämään rikollisten suunnittelema pankkiholvin ryöstö. Mikäli ryöstöä ei onnistuta estämään, voi pelaaja yrittää pysäyttää rikolliset näiden pakomatkalla. Blood Money -pelimuodossa sekä poliisit että rikolliset tavoittelevat samaa rahakasaa. Voittajaksi selviää se kumpi osapuoli on saanut kerättyä nopeammin vaadittavan rahapotin kasasta. Rescue -pelimuodossa poliisit yrittävät pelastaa rikollisten ottaman panttivangin ja saattaa tämä turvaan. Crosshair -pelimuodossa poliisien tehtävänä on todistajan suojelu ja tämän kuljettaminen päämääräänsä. Rikollistet puolestaan yrittävät saada todistajan hengiltä ennen kuin tämä pääsee todistamaan heitä vastaan.

Kaikkein innokkaimpia Battlefield -faneja Hardline ei välttämättä saa innostumaan sen erilaisuuden vuoksi. Hardline kääntää kuitenkin erilaisuuden voitoksi, sillä se todella piristävä poikkeus perinteisiin poliisit/rikolliset -asetelman kaahailu- ja räiskintäpeleihin. Jopa aloittelija-tasolta alkaen Hardline koukuttaa kivasti - kuten tv-sarjamaisesti tehdyn pelin kuuluukin. Seuraavaa "jaksoa" ei voi jättää näkemättä. Kokeneimmat pelien pyörittäjät saavat myös varmasti Hardline-pelistä irti varsin mielenkiintoisia kokemuksia. Suosittelen kokeilemaan.

Battlefield Hardlinen julkaisija on Electronic Arts, suunnittelusta vastaa Visceral Games ja pelin kehittämisestä EA Digital Illusions CE sekä Visceral Games.
Battlefield Hardline on saatavissa Playstation 3 ja 4, Xbox One ja 360 sekä PC -versioina.

BATTLEFIELD HARDLINE -KILPAILU



KILPAILU PÄÄTTYNYT!

Kysyimme lukijoiden mielipidettä kaikkien aikojen parhaasta Battlefield-sarjan pelistä. Ykköseksi nousi, saaden 34% äänistä, Battlefield 4. Toiseksi saaden 29% nousi Battlefield 1942. Lisäksi ääniä saivat mm. 2 ja 3.

Äänestäjien kesken arvoimme upean Battlefield Hardline -kassin. Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Lähetä kommentti