Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Sponsoroitu video: Tuhoatylsyys.com - Ensisukellus kohti määränpäätä

Vedä syvään henkeä ja hyppää kelkkaan sukellusretkelle kohti tylsyyden tuhoamista yhteisvoimin. Tylsimmät lemmikit, kultakalatkin voivat yllättää enemmän kuin luuletkaan. Klikkaa videota ja osallistu itse tylsyyden poistamiseen Suomesta. #tuhoatylsyys.




Tuhoa tylsyys -hanke
Tuhoa tylsyys -hankkeen takana on Casumo, joka on perustettu tuomaan viihdettä sekä hymyä ihmisten arkeen. Tuhoa Tylsyys -hankkeen tavoitteena on poistaa tylsyys Suomesta askel kerrallaan.
Suomalaisten tylsistyneisyyttä tutkittiin alkusyksystä laajasti markkinatutkimusyritys TNS Groupin toteuttamana. Osana Casumon Tuhoa Tylsyys -hanketta tehty tutkimus toteutettiin TNS Gallup Forum -tiedonkeruumenetelmällä, joka edustaa luotettavasti suomalaista aktiiviväestöä. Kohderyhmänä olivat 18-69 -vuotiaat. Tutkimustulokset painotettiin vastaamaan Suomen väestöä sukupuolen ja iän mukaan. Tutkimuksessa selvitettiin muun muassa tylsimpiä paikkoja, brändejä, ruokia sekä muita vapaa-aikaan liittyviä asioita.

Tylsistynein suomalainen on Kouvolassa asuva sinkkumies
Saatujen vastausten perusteella tyypillisin tylsistynyt suomalainen on 18-24 -vuotias, Kouvolassa asuva sinkkumies. Hän on erittäin aktiivinen internetin käyttäjä ja omistaa kultakalan. Tylsistynein suomalainen käyttää bussia ja pureskelee purkkaa kuunnellen mp3-soitinta. Marraskuussa maanantaisin kello kahdeksan hän asioi verotoimistossa rap-artistimaisiin vaatteisiin pukeutuneena. Taloudellisesti hän lukeutuu pienituloisiin, alle 15.000 euroa vuodessa tienaaviin, jotka selviävät taloudellisesti tehden ostoksia varovaisesti.

Nämä ovat Suomen tylsimmät asiat
Tutkimuksen mukaan tylsin mediaryhmä suomalaisten mielestä on aikakauslehdet. Sosiaalissa mediassa tylsintä ovat Suomi24-sivusto sekä "tykkää, jaa ja voita" -kilpailut.
Tulosten valossa tylsistymistä karttavien on syytä välttää rantalomaa Bulgarian Sunny Beachissa. Kaupunkilomalaisten ei puolestaan kannata lähteä ainakaan Tallinnaan, mikäli tylsistyminen ei ole toivelistalla.
Tutkimuksen yhtenä osa-alueena olivat myös Helsingin nähtävyydet. Tutkimuksissa todettiin, että Kiasma - nykytaiteen museota sekä Eduskuntataloa kannattaa välttää. Kaupunkivertailussa Kouvola äänestettiin tylsimmäksi kaupungiksi. Tylsimmäksi paikaksi tutkimus nosti verotoimiston.
Tylsimmäksi matkapuhelinbrändiksi nousi Doro ja tylsimmän tietokonebrändin jakavat Lenovo ja Packard Bell. Apple oli ehkä hieman yllättäenkin tylsimpien tietokonebrändien vertailussa toisena.
Yllätyksenä sen sijaan ei tullut ainakaan Me Miehet toimitukselle tylsimmän urheilu- ja kuntoilulajien ykkönen, eli golf. Toiseksi tylsimmäksi urheilu- ja kuntoilulajiksi valikoitu Zumba.
Tylsimmäksi ravintolaketjuksi listattiin oikeutetusti ABC-ravintolat. Pitkään trendiruokana pidetty avokadopasta on tutkimustulosten mukaan tullut tiensä päähän, sillä se nimettiin tylsimmäksi ruuaksi.
Pukeutumisessa ei kannata ottaa vaikutteita räppäreistä tai hipstereistä, vaan pitäytyä casual-tyylissä. Suomalaisten miesten ei myöskään kannata shoppailla Seppälässä, sillä tutkimuksen mukaan heillä on vaatekauppojen tylsin tyyli. Naisten puolestaan kannattaa välttää Marimekkoa.
Tutkimus ei olisi mitään ilman pakollista autovertailua. Tutkimuksen mukaan Suomen tylsimmät kyydit tarjoaa Nissan. Heti vanavedessä tulivat Skoda ja Opel.

Facebook.com/TuhoaTylsyys http://unr.ly/1FT2GDt
Twitter.com/CasumoCasino   http://unr.ly/1FT2EM7

Artikkeli toteutettu yhteistyössä Casumon kanssa.

Lähetä kommentti