Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Osallistu kilpailuumme - voita Garmin vivosmart -aktiivisuusranneke (kilpailu päättynyt)

Monipuolinen ja aktiivinen liikunta ja kuntoilu ovat terveyden kannalta ensiarvoisen tärkeitä, kuten myös kuntotavoitteiden seuranta. Omien kuntotavoitteiden saavuttamisen seuranta onnistuu helpommin askel- ja sykemittareiden avulla.
Garmin vivosmart on tyylikäs aktiivisuusranneke OLED-näytöllä, joka mittaa monipuolisesti paitsi askelmääräsi, tavoitteet, yhteenlasketun aktiivisuusaikasi, kulutetun kalorimäärän, matkan ja kellonajan, myös untasi sekä kannustaa sinua liikkumaan ilmoittamalla kun on kävelylenkin tai muun liikunnan aika. Liikuntasuoritusten seuranta on vaivatonta vivosmartiin liitettävän sykemittarin avulla.
Garmin vivosmart on yhteensopiva useimpien tietokoneiden ja älypuhelimien kanssa. Älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä liitettynä vivosmart ilmoittaa muun muassa puheluista, sähköposteista, tekstiviesteistä ja kalenterimerkinnöistä. Näin saat tiedon heti rannekkeesta kuka soittaa tai keneltä sait viestin tai sähköpostin.
Synkronoimalla vivosmart-rannekkeen Garmin Connect -palveluun voit tallentaa kunto- ja liikuntatuloksiasi sekä jakaa ja suunnitella tietoja tavoitteista ja tuloksista.

Me Miehet pääsi testaamaan Garmin vivosmart -aktiivisuusranneketta käytännössä. Voit lukea testistä vielä ennen Joulua!

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos suosittelee aikuiselle vähintään 2 tunnin ja 30 minuutin reipasta liikuntaa tai 1 tunti ja 15 minuuttia rasittavaa liikuntaa viikossa sekä lihaskunnon ja liikehallinnan kohentamista kaksi kertaa viikossa.
Liikkuminen on hyvä jakaa ainakin kolmelle päivälle viikossa ja sen pitää kestää vähintään 10 minuuttia kerrallaan.
Nyt kaikki liikkumaan!!!

Lisätietoa GARMIN vivosmart-aktiivisuusrannekkeesta löydät GARMIN´in nettisivuilta.


Kuvat: Garmin

Lähetä kommentti