Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Sodankäynnin uusi aikakausi alkanut - Call of Duty: Advanced Warfare

Suosittu Call of Duty räiskintäpelisarja on saanut jatkoa. Sarjan uutuudessa Call of Duty: Advanced Warfare -pelissä pelaajat pääsevät aikamatkalle 2060-luvun taistelutantereille ja huipputeknologiseen sodankäyntiin.

2060-luvulla valtioiden perinteiset armeijat on korvattu yksityisillä armeijoilla ja turvallisuusalan yrityksillä. Maailman johtava sotilaallinen mahti ei enää olle Yhdysvallat, vaan Atlas Corporation - maailman suurin turvallisuusalan yritys. Atlas Corporationin perustajalle ja hallituksen puheenjohtajalle Jonathan Ironille (Kevin Spacey) sota on pelkkää bisnestä.



Pelin juoni itsessään on räiskintäpeleistä tutulla tavalla varsin simppeli. Pelaajan pitää pelastaa maailma pahoilta kavereilta. Tällä kertaa pahoina kavereina on ylikansallinen terroristijärjestö, joka on ottanut kohteikseen ydinreaktoreita ympäri maailman. Yhteiskunta on romahtamaisillaan ja valtiot tarvitsevat apua taistelussa terroristeja vastaan. Apuun kansainväliseen sodankäyntiin kutsutaan Atlas Corporationin yksityisarmeija. Pelaaja toimii yhtenä yrityksen valiosotilaana, joka joutuu taktikoimaan ja käyttämään sotilaallista huipputeknologiaa vahvasti aseistettuja terroristeja vastaan.
Sotimistavat eivät ole muuttuneet 50 vuoden aikana, mutta aseteknologia on hypännyt suuria harppauksia. Tulevaisuuden sotilaiden varustuksiin kuuluu muun muassa moottoroitu tukiranka - exoskeleton. Tämä antaa pelaajalle "yli-inhimillistä" voimaa ja ketteryttä, ja mahdollisuutta kylvää massiivista tuhoa ympärilleen. Tuhovoimaa lisämään on pelaajan käytössä erilaisia ajoneuvoja ja miehittämättömiä taistelulennokkeja.
Call of Duty: Advanced Warfare -pelin takana on Sledgehammer Games, joka tunnetaan myös Call of Duty: Modern Warfare 3 -pelistä.
Call of Duty: Advanced Warfare on saatavissa PC-versiona Windowsille, Playstation kolmoselle ja neloselle, sekä Xbox 360:lle ja Onelle.

Artikkeli julkaistu yhteistyössä Activision Blizzard Finland kanssa

Lähetä kommentti