Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

MOVEMBER-KILPAILU - voita Gillette ProGlide Styler

Marraskuussa viikset ovat huomion keskipisteessä. Movember haastaa tänäkin vuonna suomalaiset miehet kasvattamaan viikset 30 päivän aikana. Ulkonäköään muuttamalla herätetään keskustelua ja lisätään tietoisuutta usein vähälle huomiolle jäävästä aiheesta, eli miesten terveydestä.
Vuonna 2003 Australiassa perustettu Movember-kampanja toteutetaan Suomessa tänä vuonna viidennen kerran. Movember-säätiö on johtava miesten terveyttä edistävä toimija. Vuodesta 2004 säätiö on kerännyt yli 409 miljoonaa euroa ja rahoittanut yli 800 tutkimusohjelmaa 21 maassa. Eturauhassyöpä on miesten yleisin syöpä, mutta sen ehkäisemisestä ei ole riittävästi tietoa. Movemberin ympäri vuoden tekemä työ pelastaa eturauhas- ja kivessyövästä kärsivien miesten henkiä ja parantaa heidän elämänlaatuaan. Viime vuonna yli 17.000 suomalaista Mo Bro´ta ja Mo Sistaa osallistui Movember-kampanjaan keräten 404.000 euroa miesten terveyden edistämiseen.
Movember-kampanjalla kerätyillä varoilla tuetaan suomalaista eturauhassyövän ja kivessyövän tutkimusta. Yhtenä kampanjan kumppanina Suomessa toimii Syöpäsäätiö.

Näin sinä voit auttaa
1. Tee päätös olla mukana vaikuttamassa käsityksiin miesten terveydestä rekisteröitymällä osoitteessa fi.movember.com.
2. Aja partasi ja viiksesi sileäksi 1. marraskuuta ja kasvata viiksiä 30 päivän ajan. Viiksien tyyli ja malli ovat täysin itsesi päätettävissä.
3. Eikä fuksata! Ei siis partaa, eikä irtoviiksiä.
4. Käytä viiksiäsi aloittaaksesi keskustelun miesten terveydestä ja tuo esiin eturauhas- ja kivessyövän tutkimusta.
5. Muista, että Mo Bro käyttäytyy aina kuin todellinen herrasmies.
Mikäli haluat lähteä mukaan Movember-kampanjaan käy osoittessa fi.movember.fi, josta löydät ohjeet ja lisätiedot rekisteröitymiseen.


Gillette on Movemberin virallinen yhteistyökumppani jo kolmatta vuotta. Se auttaa muotoilemaan tyylikkäät viikset ja siten keräämään huomiota miesten terveyttä kohtaan. Parranajon ja viiksien muotoilun asiantuntijana Gillette auttaa omalta osaltaan levittämään Movemberin tärkeää viestiä ja neuvoo samalla miehiä huolehtimaan viiksistään.
Rahalahjoitusten lisäksi Gillette tukee Movemberia osallistumalla säätiön tapahtumiin ja tarjoamalla niihin tuotteitaan. Tärkeä osa yhteistyötä on myös säätiön tärkeän viestin levittäminen ja sen toiminnan tukeminen seuraavissa fokusalueissa:
  -  Eturauhas- ja kivessyövän aiheuttaman kuolleisuuden vähentäminen
  -  Eturauhas- ja kivessyövästä kärsivien miesten fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin lisääminen
  -  Miesten tietoisuuden lisääminen terveysriskeistään ja ennaltaehkäisevän toiminnan tärkeydestä terveydestä ylläpitämiseksi.

Gillette "Movember" Styler - kaikki mitä viiksesi tarvitsevat

Viiksien kasvattaminen ei ole niin yksinkertaista, kuin miltä se kuulostaa. Monilla miehillä saattaa usko loppua, jos karvoitus nenän alla ei näytä toivotulta.
Gillette Fusion ProGlide Styler on täydellinen työkalu parran ja viiksien muotoiluun, ja se auttaa näyttämään hyvältä koko Movemberin ajan. Partakoneen kolmen toiminnan avulla ajat, muotoilet ja rajaat viiksesi helposti, joten voit kokeilla eri viiksimalleja ja löytää itsellesi sopivimman.

Braunin kehittämä Power Trimmer sisältää kolme kapeaa kampaa, jotka liikkuvat vaivattomasti tuuheankin partakarvoituksen läpi ja viimeistelevät tasapituisen karvoituksen.

Gillette Fusion ProGlide Power Razorissa on Gilletten kehittynein terätekniikka, joka leikkaa tarkasti ja miellyttävästi.

Tarkkuustyökalu auttaa viimeistelemään tarkat rajat ja terävät muodot. Ergonomisen muotoilun ansiosta kontrolloit Stylerin työskentelyä tehokkaasti.

Power Trimmer avautuu helposti, jolloin trimmerin puhdistaminen on nopeaa ja helppoa.

Trimmerin mukana tulee myös tyylikäs teline, joka pitää kaikki Braun-kammat, Gillette Fusion ProGlide -terät ja itse trimmerin tallessa yhdessä paikassa.

Gillette ProGlide Styler lanseerattiin markkinoille pari vuotta sitten ja Me Miehet myös testasi Stylerin heti lanseerauksen jälkeen. Testijutun voit lukea täältä.

KILPAILU PÄÄTTYNYT 17.11.2014!
Kiitos kaikille osallistujille!


Lähetä kommentti