Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Assassin´s Creed Rogue - salamurhaajasta salamurhaajien metsästäjäksi

Assassin´s Creed pelisarjan uusin tulokas Assassin´s Creed Rogue vie pelaajan vuoden 1751 Pohjois-Amerikkaan keskelle seitsenvuotista sotaa. Ajallisesti Assassin´s Creed Rogue sijoittuu Assassin´s Creed IV Black Flag ja Assassin´s Creed III pelien väliin.
x


x
Pelaajan hahmona on Shay Patrick Cormac - peloton ja seikkailunhaluinen salamurhaaja - assassiini. Shay taistelee assassiinien veljeskunnan rinnalla suojellakseen siirtokuntia 1700-luvun Pohjois-Amerikassa. Eräänä päivänä kaikki kuitenkin muuttuu tuhoisin seurauksin traagisesti päättyneen tehtävän muodossa. Assassiinien veljeskunnan nuorin jäsen Shay joutuu riitoihin veljeskunnan kanssa päätyäkseen salamurhaajasta synkäksi temppeliherraksi ja historian pelätyimmäksi salamurhaajien metsästäjäksi.
Pelialueita Assassin´s Creed Roguessa on kolme - New York sellaisena kuin se tunnettiin 1700-luvulla, arktisen hyytävä Pohjois-Atlantti ja Pohjois-Amerikan rajaseudun jokilaakso. Pelaajalla on myös käytössään useita ennennäkemättömiä aseita, muun muassa lyhyen ja pitkän kantaman taisteluissa käytettävä ilmakivääri sekä erikoiskranaatteja. Parannettu kotkankatse auttaa havaitsemaan piileskelevät salamurhaajat. Kokonaan uudet pelielementit ja vihollistaktiikat tekevät pelin laivastotoiminnan Pohjois-Atlantilla ja jokilaaksojen vesistöissä mielenkiintoiseksi.

Assassin´s Creed Rogue on Ubisoftin Assassin´s Creed pelisarjan jo peräti kahdeksas osa. Assassin´s Creed Rogue on julkaistu marraskuussa PlayStation kolmoselle ja Xbox 360:lle. PC:lle Assassin´s Creed Rogueta odotetaan alkuvuodeksi 2015.

Artikkeli julkaistu yhteistyössä Ubisoft Nordics kanssa

Lähetä kommentti