Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

WOW NO COW! Oatly - purkitettua kauravoimaa

Ruotsin ilmasto on ihanteellinen kasvupaikka kauralle. Kesän pitkät aurinkoiset päivät kasvattavat kauran voimakkaaksi ja pitkäksi. Lisäksi tuholaismyrkyt, joita muualla Euroopassa käytetään ovat Ruotsissa kokonaan kiellettyjä, kuten myös raskasmetallien pitoisuudet ovat ruotsalaisessa kaurassa minimaalisen pieniä - jääden paljon alle turvalliseksi luokitellun rajan.
Kaikki nämä tekevät ruotsalaisesta kaurasta melko ainutlaatuisen, joten ei siis ihme, että kaurajuomatuotteistaan tunnettu Oatly on ottanut kotipaikakseen juuri Etelä-Ruotsin.

ToniTV - Wow No Cow. Oatlyn CEO Toni Petersson esittää kirjoittamansa hauskan laulun, jossa kerrotaan mistä kaikesta Oatlyssa on kyse. Taatusti saa sinut hyvälle tuulelle: 


Alkuaan maidottomiin ruokavaloihin kehitetty Oatly Kaurajuoma sopii mainiosti myös vegaaneille. Oatly Kaurajuoma valmisteaan puhtaimmista raaka-aineista: lähdevedestä, luomukaurasta, luomurapsiöljystä sekä merisuolasta. Oatly Kaurajuoma sopii käytettäväksi sellaisenaan viileänä juomana, mutta sopii erinomaisesti myös ruoanvalmistuksen, sillä sen lämmönkestävyys on hyvä.

Tässä pieni vinkki vegaaniseksi ja terveelliseksi smoothieksi:

Oatly-runsaskuituinen smoothiejuoma:

Oatly-kaurajuomaa
1 banaani
mustikoita
mustaherukoita
vehnänlesettä
2 tl pellavansiemenrouhetta
2 tl vehnänorasjauhetta

Laita ainekset tehosekoittimeen ja sekoita. Juoman tulee olla koostumukseltaan imettävissä pillin läpi. Mikäli juoma tuntuu liian sakealta, lisää tarvittaessa Oatly-kaurajuomaa. Tarkista vielä maku ja nauti pillin kera iloisella mielellä. Ja vatsakin sanoo kiitos!

Oatly on uskonut kauran voimaan jo parin vuosikymmenen ajan ja erikoistunut tuotteisiin, jotka antavat nykyaikaisen vaihtoehdon maidoille. Oatlyn mottona onkin "Se näyttää maidolta, mutta ei ole maitoa. Se on tehty ihmisiä - ei lehmävauvoja - varten".
Oatly-kauratuotteet eivät sisällä maitoproteiinia, laktoosia eikä soijaa, joten ne sopivat maitoallergisille, soija-allergisille sekä laktoosi-intoleranteille. Paitsi sellaisenaan nautittuna, sopivat useat tuotteet myös ruoanlaittoon tai leivontaan. Oatly -tuotevalikoimasta löytyy myös jäätelöitä, smoothiejuomia sekä erityisesti ruoanlaittoon ja leivontaan tarkoitettu Oatly Ruokaan. Lasten kaurajuomat sekä appelsiinilla ja mangolla "terästetty" kaurajuoma kuuluvat niin ikään Oatlyn tuotevalikoimaan.

Artikkeli toteutettu yhteistyössä Oatlyn kanssa

Lähetä kommentti