Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Sponsoroitu video: AFTERGLOW - Philips Ambilight TV

Philips Ambilight TV vie katselukokemuksen uuteen ulottuvuuteen. Philipsin ainutlaatuinen Ambilight-tekniikka tekee television ruudusta leveämmän oloisen ja katselukokemuksesta mukaansatempaavamman, aidomman ja syvemmän. Tämä saadaan aikaiseksi tuottamalla ympäröiville seinille tavallista laajempaa taustavaloa television sivuilta.

Television sijoittamista osaksi sisustusta helpottaa entistä minimalistisempi muotoilu. Philips Ambilight -televisioiden kehyksen osuus on minimoitu ja kuvapinta-ala maksimoitu.

AFTERGLOW-videolla Philips vie Ambilight-teknologian hiihdon maailmaan. Tuloksena on upeaa värileikkiä, huimapäistä vapaalaskua ja huikeasti valaistuja Alaskan ja Brittiläisen Kolumbian koskemattomia vuorenrinteitä. Videolla nähdään neljä maailman tunnetuinta extremehiihdon ammattilaista: Pep Fujas, Chris Benchetler, Eric Hjorleifson ja Daron Rahlves.



Uudet Philips Ambilight -televisiot on varustettu Android-käyttöjärjestelmällä. Television käyttö on Android-järjestelmän myötä nopeampaa, monipuolisempaa ja persoonallisempaa. Käytettävissä on muun muassa Google Play -sovelluskaupan monipuolinen valikoima, Netflix, Skype, Twitter, Facebook, You Tube ja video-on-demand-sovellukset sekä Internet-TV, peli- ja uutissovellukset. Chrome-selain tekee Internetissä surffailusta vaivattomampaa ja helpompaa kuin koskaan on ollut mahdollista television kanssa.
Philips Ambilight -television avulla on mahdollista hyödyntää Philips Cloud TV:n kanavavalikoimaa. Tarjolla on satoja televisiokanavia ympärimaailmaa ja kanavavalikoima kasvaa jatkuvasti.
Valokuvien, videoiden ja muun sisällön tarkastelu ja jakaminen onnistuu suoraan televisiosta Cloud Explorerin avulla, joten esimerkiksi oman Dropbox-tilin sisältöä voi katsella suoraan television ruudulta.

Philips Ambilight television 4K HD-tarkkuus on peräti neljä kertaa perinteistä Full HD televisiota parempi. Kuva on laadukkaampi jopa alkuperäisen sisällön laadusta riippumatta. Tämän mahdollistaa yli 8 miljoonan pikselin ja Philipsin Ultra Resolution -skaalaustekniikka.
Kuvat ovat teräviä ja värit, yksityiskohdat ja syvyys erinomaisia katseltaessa niin videoita Internetistä kuin laadukkaita Blu-ray -elokuvia.

Artikkeli julkaistu yhteistyössä Philipsin kanssa

Lähetä kommentti