Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Logitech tarjoaa vaivatonta navigointia tietokoneen ja television välillä

Takavuosien tapaan televisio ja tietokone eivät ole enää kaksi erillistä laitetta. Nykyään yhä useampi käyttää televisiota tietokoneen jatkeena ja päinvastoin. Ongelmana on usein kuitenkin television hallinta kannettavan tietokoneen kanssa. Kannettava tietokone sohvapöydällä tai sylissä ei sanottavasti rentouta, eikä varsinkaan paranna suosikkielokuvasi katselunautintoa.



Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 -näppäimistö tarjoaa juuri sellaista vapautta ja kätevyyttä, jollaista jokainen sohvalla viihtyvä isäntä on odottanut. K830 -näppäimistön kanssa on mahdollista navigoida vaivattomasti tietokoneen ja television välillä - säätää elokuvien äänenvoimakkuutta, surffailla netissä, kirjoittaa sähköposteja, keskustella kavereiden kanssa ja paljon muuta - suoraan sohvalta, jopa kymmenen metrin toimintasäteellä.

K830 on pienikokoinen näppäimistö, joka ei häiritse olohuoneen sisustusta ja kevyenä se on mukava ottaa tarvittaessa syliin. Käyttömukavuutta lisää minimalistinen ja ohut muotoilu, sekä lähes äänettömät näppäimet, joiden avulla näppäily on helppoa ja miellyttävää. Navigointia eri toimintojen välillä helpottavat myös oikopolkunäppäimet. Monikosketusta tukeva alusta mahdollistaa kannettavan tietokoneen ohjauksen ilman erillistä hiirtä. Alusta tukee Windows 8 -käyttöjärjestelmän toimintoja. Langaton 2.4 GHz tekniikka takaa luotettavan yhteyden jopa kymmenen metrin kantosäteellä. K830 -näppäimistön käyttöönotto on myös tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Pienikokoinen Logitech Unifying -vastaanotin liitetään tietokoneen USB-porttiin ja laite on valmis käytettäväksi.

Juttu toteutettu yhteistyössä Logitechin kanssa

Lähetä kommentti