Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Susi businesspuvussa: Uusi S65 AMG



Mercedes-Benz esittelee vajaan parin viikon kuluttua samanaikaisesti pidettävissä Los Angelesin ja Tokion autonäyttelyissä uuden S-sarjan lippulaivan, eli 630 hevosvoimaisen S65 AMG:n.
Vain Lang-mallina saatavan Mercedeksen lippulaivan voimanlähteenä on ahtimella varustettu 6-litrainen V12-moottori. Huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 250 kmh ja 0 - 100 kmh kiihdytys sujuu varsin rivakasti 4,3 sekunnissa. Yli kahden tonnin painosta huolimatta ja huimasta tehosta huolimatta polttoaineen kulutus on saatu lähes 2,5 l/100 km pienemmäksi kuin edellisessä mallissa. AMG S65:n yhdistetty kulutus on vain 11,9 l/100 km:llä. Uutuus on varustettu myös ECO start/stop -sammutusautomatiikalla, joka osaltaan säästää polttoainetta. Vaihteensiirrosta vastaa 7 vaihteinen AMG Speedshift Plus 7G-Tronic -kaksoiskytkinvaihteisto.
Vaikuttavan pitkästä vakiovarustelistasta voisi poimia esille muun muassa kameraohjauksella varustetun Magic Body Control -alustan, Keyless-Go -järjestelmän, panoraamakaton, 24 kaiuttimisen Burmester 3D -äänentoistojärjestelmän, Chaffeur-paketin sekä sähköisesti säädettävät takaistuimet.
Ensimmäiset uudet S65 AMG:t toimitetaan asiakkaille ensi vuoden maaliskuussa.






Lasse Örling 12.11.2013
Kuvat: Mercedes-Benz


Lähetä kommentti