Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Maailman upeimmat (ja oudoimmat) paikat ravintolalle...



Mikäli kantabaarin ikkunoista avautuva ankea lähiömaisema alkaa kyllästyttämään, kannattaisi ehkä miettiä maiseman vaihtoa. Vaihtelua löytyisi ehkä näistä maailman upeimmille ja oudoimmille paikoille pystytetyistä ravintoloista. Näissä paikoissa ei ehkä tulisi poikettua työpäivän päätteeksi parilla olusella, mutta extremeä hipova kokemus vuoren huipulla tai meren pohjassa nautittavista drinkeistä jää varmasti unohtumaton kokemus. 



Floyd´s Pelican Bar, Negril, Jamaika
Pyörremyrskyn runtelemasta ulkomuodostaan huolimatta Floyd´s Pelican Bar on viihtyisä karibialaisbaari. Baaria pitää persoonallinen ja karibialaisittain rento kaveri nimeltään Floyd, joka viettää aikaa kalastellen ja odotellen asiakkaita oluelle kanssaan. Ennen kuin pääset Floydin kanssa oluelle on sinun maksettava 140 taalaa venematkasta baariin. Osaavat rahanteon salat nuo rennot jamaikalaisetkin...




Ithaa, Malediivit
Malediiveilla sijaitsevassa merenalaisessa ravintolassa voi paitsi nauttia loistavia illallisia, myös ihastella upeaa merenalaista maailmaa. Vuonna 2004 valmistuneessa ravintossa on vain 14 asiakaspaikkaa. Ympärillä uiskentelevat hait vievät ajatukset Bond-elokuvien maailmanvaltaa haluavan mielipuolisen roiston päämajaan.




Red Sea Star, Eilat, Israel
Toinen merenalaisten ihmeiden keskellä sijaitseva ravintola sijaitsee Eilatissa. Vaikka illallisseura ei jostain syystä sattuisi miellyttämään, tarjoaa viiden metrin syvyydessä sijaitseva Red Sea Star ihasteltavaa. Uskomattomien korallipuutarhojen ja värikkäiden trooppisten merenelävien seurassa ulkopuolinen elämä saattaa tuntua merkityksettömältä. 



Birdsville Hotel, Simpsonin autiomaa, Australia
Australia on tunnettu oluen ystävistä. Australian takamailla lähibaariin muutamalle oluelle halajavalla saattaa vain olla muutaman sadan kilometrin taival. Yksi näistä takamaiden baareista on Birdsville Hotel, joka sijaitsee kirjaimellisesti keskellä ei mitään. Lähimpään kaupunkiin on matkaa vähimmillääkin reilut parisataa kilometriä. Huolimatta syrjäisestä sijainnista, on Birdsville lähes aina täynnä janoisia takamaitten asukkeja.



Sokeritoppavuoren ravintola, Rio de Janeiro, Brasilia
"Jonain päivänä minä perustan ravintolan tuonne vuoren päälle, kunhan ensin rakentavat köysiradan sinne", ajatteli kenties joku yritteliäs riolainen. Aikanaan Sokeritoppavuorelle rakennettiin köysirata ja ilmestyi huipulle se ravintolakin. Lähes 400 metriä Rion yläpuolella sijaitsevaan ravintolaan pääsee vain köysirataa pitkin, ellei sitten halua kiivetä vuoren rinnettä ylös. Mikäli suunnitelmissa on viettää kostea ilta, kannattaa kiipeilyvarusteet ehkä jättää kotiin.



Baobab Tree Bar, Modjadjiskloof, Etelä-Afrikka
Ravintolan voi perustaa vaikka puun runkoon. Näin teki suositun Baobab Tree Bar -ravintolan perustaja, eikä varmaan katunut päätöstä jälkeen päin. Aikanaan härkävankkurien korjaajan kotina toimineessa puussa sijaitsee nyt 15 paikkainen ravintola. Puun rungon sisältä ei vaimokaan älyä ensimmäiseksi tulla etsimään pitkäksi venähtäneen päätteeksi.



The Rock, Zanzibar, Tansania
Ei ole vaikea arvata mistä tämä kallion päällä nököttävä ravintola on saanut nimensä. Pieneen mereneläviä tarjoavaan ravintolaan pääsee vuorokauden ajasta riippuen veneellä, kahlaamalla tai uimalla. Ruoka-annokset ovat taatusti tuoreesta raaka-aineesta valmistettuja ja juomat riittävän märkiä.



Top Mountain Bar, Ötztal, Itävalta
Yli kolmen kilometrin korkeudessa sijaitseva Top Mountain Bar ei ehkä viehätä korkeanpaikan kammoisia. Niille, joita korkeat paikat eivät häiritse, voivat puolestaan nauttia uskomattomista maisemista yli Itävallan Alppien. Ravintolan ovelta avautuva musta rinne ei ehkä innosta kostean after skin viettoon, mutta ensimmäisen luokan ravintolassa voi muuten käydä nauttimassa gourmetluokan illallisista.



Vernadsky Research Base, Etelämanner
Koskaan ei tiedä milloin itsensä löytää Etelämantereelta ja silloin on hyvä tietää myös alueen parhaat ravintolat. Etelämantereella kannattaa ehdottomasti poiketa Vernadskyn tutkimuskeskuksessa. Sana "tutkimus" on hieman harhaanjohtava, sillä kysymyksessä on ennemminkin Etelämantereen huvikeskus kauppoineen, lahjatavaraputiikkeineen ja tietenkin baareineen. Eikä aikaakaan kun huomaat siemailevasi vodkashotteja seismologien ja valastutkijoiden kanssa.


Lasse Örling 14.11.2013

Lähetä kommentti