Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Mika Kottilan vinkit: Askel taakse, kaksi eteen



Mika Ojalan purkama sopimus Häckenin kanssa sai Mika ”Hirvi” Kottilan pohtimaan suomalaisten viime aikoina tekemiä vastaavia liikkeitä. Mika Ojala halusi lähteä Häckenistä koska peliaikaa ja vastuuta ei odotetulla tavalla tullut. Liike oli hieno ja rohkea, sillä tietyllä tavalla Ojala ottaa riskin jäädä työttömäksi. Olisi ollut helppo jäädä vetämään sadan tonnin vuosipalkalla sopimus loppuun ja toivoa parasta. Nyt Ojala ottaa taloudellisen riskin uransa vuoksi.

Ei hänen tilanteensa tietenkään ole sama kuin vaikka jollain Marko Kolsilla aikanaan. Ojala tietää, että hän saa 50 000 euron sopimuksen Veikkausliigaan koska tahansa. Silti pidän Ojalan ratkaisua lähteä ja etsiä peliaikaa järkyttävän hienona.

Muitakin vastaavia esimerkkejä on viime kuukausina nähty. On ollut Teemu Pukin siirtoa Schalkesta Celticiin (liian myöhään toki), Timo Furuholmin siirtoa Fortuna Düsseldorfista Halleen ja vaikkapa Tim Sparvin seuran löytäminen Saksan 2. Bundesliigasta.

Toivotaan, että myös Ojala löytää itselleen seuran, jossa saa vastuuta.

Otetaanpa suomalaisratkaisujen kunniaksi pari vihjettä suomalaisjoukkueiden viikonvaihteen peleihin:


Greuther Fürth – Paderporn 1

Sparvin Greuther Fürth aloitti kauden hyvin mutta hävisi lokakuussa kaikki pelinsä. Jos se ei olisi viime kierroksella onnistunut voittamaan Erzgebirgeä 6-2, lokakuussa kaikki pelinsä voittanut Paderborn olisi selkeä suosikki. Kotivoitto.

Ross County – Celtic 2

Joo, joo. Celtic Skottiliigassa on kuin HJK pelaisi Ykkösessä, eikä sen voiton veikkaaminen ole kovin haastavaa. Valitettavasti Teemu Pukki lienee avauksessa lauantain ottelussa. Valitettavasti siinä mielessä, että Mestarien liigassa Celtic peluuttaa todellista ykkösnyrkkiään ja Skottiliigassa taas voisi olla viikolla huilanneiden vuoro.


Lasse Örling 8.11.2013

Lähetä kommentti