Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Harley-Davidsonilta kaksi uutta kaupunkipyörää



Harley-Davidson jatkaa elokuussa Project Rushmorella alkanutta matkaansa lanseeraamalla kaksi täysin uutta Dark Custom -kaupunkipyörää uuden sukupolven motoristeille. Uudet Harley-Davidson Street 750- ja 500-moottoripyörät on suunniteltu ketterään kaupunkiajoon. Molemmissa malleissa on nestejäähdytyksellä varustettu Revolution X -moottori sekä aitoa Harley-Davidson -laatua huokuva ääni ja tummasävyinen Dark Custom -viimeistely.

Kaupunkimainen, autenttinen Harley-Davidson

Harley-Davidsonin Street 750- ja 500-pyörät on suunniteltu kaupunkiajoon. Kummassakin mallissa on Revolution X -moottori, joka mukautuu ketterästi takkuilevan liikenteen vaatimuksiin, mutta takaa nopean liikkeellelähdön ja paon kaupungin liikennesumasta.
Revolution X -moottori kätkeytyy täysin uuteen, ketterää liikuteltavuutta tukevaan kapealinjaiseen ja kevyeen runkoon. Erittäin matala istuinkorkeus, uusi jousitus sekä leveä ohjaustanko parantavat varmuutta ja ohjattavuutta tiukoissa kaarteissa ja nopeissa liikkeissä. Molempien Dark Custom -moottoripyörien muotoilu noudattaa minimalistista tyyliä, joka antaa ajajalle vapaat kädet kustomoida moottoripyörästään omaan ainutlaatuiseen tyyliinsä ja tarpeisiinsa sopivan ajokin.






Lisätietoja Harley-Davidson  Street -malleista löytyy osoitteesta www.h-d.com/street


Lasse Örling 6.11.2013
Harley-Davidson

Lähetä kommentti