Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Viisi yksinkertaista tapaa käyttää värejä



Värit ovat aivan liian harvoin käytetty voimavara miesten pukeutumisessa. Etenkin tämän huomaa syksyn ja harmaiden kelien saapuessa, jolloin väreihin tulisi kiinnittää erityisesti huomiota. Muotivirtaukset ja kauppojen vaatevalikoimat vaikuttavat paljon valintoihimme, mutta toisaalta pitäisi löytyä myös rohkeutta poiketa niistä. Väreillä voimme paitsi piristää itseämme ja kanssaihmisiämme, myös kertoa mielialastamme tai jopa muuttaa olemustamme korostamalla haluamiamme kohtia vartalossa.
Tässä muutamia vinkki värien käytöstä:



Väripinnat
Väripinnoilla vartalo on helppo jakaa osiin. Yksinkertaisella värien käytöllä voit halutessasi muokata vartaloasi tasapainoisemmaksi ja sopusuhtaisemmaksi. Se miten värejä tulisi käyttää, riippuu siitä mitä vartalonaluetta haluat korostaa ja mitä et. Nyrkkisääntönä voi pitää, että vaaleammat värit lisäävät kokoa, kun taas tummat värit hoikentavat.




Mustavalkoinen
Musta ja valkoinen, toistensa täydelliset vastakohdat, ovat dramaattinen väripari. Yhdistämällä nämä kaksi saadaan aikaiseksi äärimmäisen tyylikäs ja huoliteltu vaikutus. Musta ja valkoinen kertoo myös itsevarmuudesta omaan tyyliinsä. Mustavalkoiseen lookiin mieltyneestä tyylitaiturista hyvä esimerkki on yhdysvaltalainen muotisuunnittelija Tom Ford.




Korostaminen
Väreillä voit helposti korostaa sitä osaa vartalostasi, joka ansaitsee mielestäsi eniten huomiota.
Voimakkaisiin ja valtavirrasta erottuviin väreihin pukeutuminen osoittaa varsin hyvää itseluottamusta. Tällainen pukeutuminen vaatii myös jonkin verran rohkeutta ja pettämätöntä tyylitajua.




Lämpimät ja kylmät sävyt
Värit voidaan jakaa koko spektrin alueella joko lämpimiin tai kylmiin väreihin. Tummilla, mutta värikylläisillä sävyillä saadaan pukeutumiseen kivasti syksyistä tunnelmaa näyttämättä kuitenkaan liian värittömältä. Kevään tuloa voi puolestaan juhlistaa kevyen lämpimällä beigellä.
Syksyisin ja talvisin tulisi suosia lämpimiä värejä. Maanläheiset, murretut sävyt toimivat parhaiten kokonaisuutta ajatellen, kun taas punaisella, oranssilla ja keltaisella voi tehostaa yksityiskohtia.
Kylmät sävyt, kuten sininen, violetti ja vihreä saattavat toimia myös talvellakin, mutta ne saavat usein kalpean talvi-ihon näyttämään entistä kalpeammilta.




Erottuminen massasta
Tyylistään varmat miehet eivät suostu sulautumaan harmaaseen massaan. Paras keino huomion herättämiseen ovat vahvat, omaperäiset valinnat. Esimerkiksi kuvan miehen oranssia takkia ei voi olla huomaamatta ja ihailematta itsevarmuutta, jolla hän kantaa sitä. Myös värikkäillä yksityiskohdilla saadaan upea lopputulos, esimerkiksi kuvan punaisella kaulaliinalla osoitetaan harkintaa ja kerätään sopivasti huomiota.



Lasse Örling 3.10.2013

Lähetä kommentti