Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Maltainen matka maailman olutfestivaaleille



Syksy on oluenystävän juhla-aikaa, sillä monet isot olutfestivaalit järjestetään syksyisin. Eri puolilla maailmaa on mahdollisuus maistella erityyppisiä oluita, nauttia oluen kyytipojaksi paikallisia herkkuja sekä nauttia hilpeästä tunelmasta. Hotels.com esittelee seuraavassa neljä festivaalia mallasjuomien ystäville.


Oktoberfest, München, Saksa 21.9–6.10.2013.

Oktoberfest ei liiemmin esittelyjä kaipaa: tämä festivaali on legenda! Huolimatta siitä, että tapahtuman nimi on Oktoberfest, eli vapaasti käännettynä suomeksi lokakuun juhla, pariviikkoinen festivaali pidetään syys-lokakuun vaihteessa. Myös Oktoberfestin kävijät ovat tunnettuja tyylistään, joka noudattelee baijerilaisia perinteitä. Naisilla hiukset on palmikoitu sivuille ja miehillä nenänalustaa koristavat tuuheat viikset. Juhlissa tunnelmaa nostattavat saksalaiset kansanmusiikkiyhtyeet, jotka viihdyttävät juhlaväkeä jokaisessa 14 suuressa teltassa joka päivä.

Hotelliksi sopii esimerkiksi alueen kupeessa sijaitseva Augusten Hotel, jossa huoneiden hinnat alkavat 239 eurosta yöltä.

Great Beer Festival, Denver, USA 10.10-12.10.2013.

Amerikkalaiset kutsuvat Denverin Great Beer Festivalia parhaaksi Oktoberfestiksi. Festivaaleilla eurooppalaiset ja amerikkalaiset perinteet sekoittuvat keskenään. Oluiden maistelun lomassa voi ottaa osaa makkaransyöntikilpailuun tai kokeilla keilausta oluttynnyreillä. Festivaalin tunnetuin kilpailu on kuitenkin oluenmaistelu. Osallistujien tulee arvata sokkotestissä oluen värin, tuoksun ja maun perusteella oluen merkki. Voittajat palkitaan urheilukilpailuiden tapaan mitaleilla.

Hotellivaihtoehtona olutturistille toimii aivan Denverin keskustassa sijaitseva hienostunut Four Seasons Hotel Denver, josta viiden tähden tasoisen huoneen saa festivaalien aikaan 386 eurolla yöltä.




Pilsner Fest, Plzen, Tshekin tasavalta 5.10.2013.

Tshekkiläisen oluen ystäville Pilsner fest lienee vuoden ykköskohteita. Kaupungin olutylpeydet Pilsner Urquell ja Gambrinus kuin myös paikallisen keittiön herkut ovat hyvin edustettuina festivaaleilla.  Tarjolla on myös elävää musiikkia moneen makuun. Oluen maistelun lomassa voi tehdä kierroksen Pilsenin panimossa ja tutustua panimon museoon. Tapahtuman erikoisuutena on yritys tehdä uusi väkiennätys yhteismaljannostossa.

Panimon lähellä sijaitseva Hotel Palace on hyvä valinta festivaalivieraalle. Yö hotellissa maksaa vain 49 euroa.


Bokbier Festival, Amsterdam, Hollanti 25.10-27.10.2013.

Amsterdamin Bokbier Festivaalilla keskitytään nimensä mukaisesti Bock-tyyppisiin oluisiin. Festivaalilla on tarjolla yli 50 erilaista Bock-olutta hanassa. Bock-oluet ovat useimmiten kausituotteita ja joka vuosi ne tulevat markkinoille syksyisin, vaikkakin jokaiselle vuodenajalle on olemassa omat Bock-oluensa. Lisäksi myös näihin festivaaleihin kuuluu olennaisena osana elävä musiikki. Alankomaissa käydessä oluenystävän kannattaa tutustua myös muihin paikallisiin panimotuotteisiin, sillä Hollannissa on naapurimaansa Belgian tapaan hyvin monipuolinen olutkulttuuri.

Majapaikaksi soveltuu loistavasti Albus Hotel Amsterdam City Centre, josta huoneen saa alkaen 169 euroa yöltä.

Hinnat ovat esimerkkejä kahden hengen huoneesta per yö.
Hinnat on tarkistettu 24.9.2013, joten muutokset ovat mahdollisia.



Lasse Örling 3.10.2013
Kuvat: Hotels.com

Lähetä kommentti