Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Mies! Lähde rohkeasti vaateostoksille. Tässä jokunen vinkki...



Joskus tulee se aika jolloin miehen on tehtävä se mitä miehen on tehtävä, eli lähdettävä vaateostoksille. Se aika on viimeistään silloin, kun vaimosi ei enää suostu näyttäytymään kanssasi äitisi ostamissa vaatteissasi.
Vaatekaapin täyttäminen ei ole ollenkaan hassumpaa puuhaa. Tässä jokunen pieni vinkki, jotka hieman helpottavat shoppailua, eivätkä tee siitä selviytymistarinaa:



Tunnista värisi
Ennen kuin edes ajattelet ostavasi mitään, mieti mitkä värit sopivat sinulle parhaiten. Ota huomioon ihosi sävyt sekä silmiesi ja hiustesi väri. Tietenkään ei sovi unohtaa omaa suosikkiväriäsi. Tämä tieto auttaa rajaamaan sen pois mitä et tarvitse. Todennäköisesti et tule pitämään kertaakaan sellaista vaatetta, jonka väri ei miellytä sinua.



Tunnista kokosi
Me kaikki olemme eri kokoisia ja muotoisia, siinä ei ole mitään uutta. Kun olet rajannut koot pariin mahdolliseen, kuluu sovittamiseen paljon vähemmin aikaa.
Ole realisti. Vaikka pitäisit tyköistuvista vaatteista, se ei tarkoita, että ne sopivat juuri sinulle. Valitse vaatteita, jotka täydentävät vartaloasi.



Aseta budjetti
Aseta ostoksillesi budjetti. Olkoon se suuri tai pieni, niin pitäydy siinä. Näin vältät turhia heräteostoksia, jotka useimmiten jäävät keräämään pölyä vaatekaappiisi. Myyjät saattavat olla herkästi auttamassa, joka on tietenkin hyvä asia, mikäli tarvitset apua vaatevalinnoissasi. Myyjien tehtävänä on myös saada suurin mahdollinen määrä rahaa siirtymään taskustasi liikkeen kassakoneeseen, joten opettele sanomaan myös ei.



Shoppaile arkisin päiväaikaan
Rauha ja hiljaisuus on harvinaista. Ota vaikka vapaapäivä, jos muuten et ehdi arkisin päiväaikaan ostoksille. Tuolloin myymälöissä on harvemmin liikkeellä suuria väkijoukkoja, joten tarvittaessa saat myyjältä jakamattoman huomion.



Pysy brändeissä jotka tunnet ja joista pidät
Jos sinulla ei ole aikaa kierrellä myymälästä toiseen bongailemassa valikoimia, pysy brändeissä, jotka ovat sinulle tuttuja tai tee vaateostoksesi muuten tutussa liikkeessä. Tutussa myymälässä myyjät oppivat tuntemaan sinut ja vaatemakusi, ja osaavat neuvoa ostoksissa. Valitettavasti tällaiset myymälät ovat nykyään varsin harvinaisia kasvottomien ketjujen vallatessa perusvaatemarkkinoita.

Miten ostan tyyliä?
Tyyliä joko on tai ei ole, joten sitä ei voi valitettavasti koskaan ostaa, ei pienellä eikä suurella rahalla.  


Lasse Örling 25.10.2013

  Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 1.0 Suomi -lisenssi.


Lähetä kommentti