Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

BMW 2-sarjan Coupé: ajodynamiikan taidonnäyte kompaktiautoissa



BMW:n uusi 2-sarjan Coupé-malli nostaa ajodynamiikan uudelle tasolle kompaktiautojen premium-luokassa. Coupén ylellinen muotokieli yhdistyy urheiluominaisuuksiin, joista BMW on tunnettu kaksiovisissakin autoissa jo 45 vuoden ajan.

Lähes 10 vuoden ajan BMW 1-sarja on vastannut brändille ominaisen ajonautinnon tarjoamisesta kompaktiautojen segmentissä. Se on kasvattanut tunnettuuttaan BMW TwinPower Turbo -moottoriteknologialla varustettuna, taka- tai nelivetoisena kaupunkiautona. BMW 2-sarjan Coupén myötä pienen kokoluokan autojen ajonautinto nousee vieläkin korkeammalle tasolle. Mallien välillä on eroja paitsi designissa myös tehokkuudessa.

Myös 2-sarjan Coupé on uniikki auto segmentissä. Koostaan huolimatta se ilmentää BMW Coupé -malleille tyypillistä eleganssia, dynaamisuutta ja urheilullisuutta. Vahvan muotokielen luovat muun muassa kaksiovinen kori, kehyksettömät ikkunat ja entistä virtaviivaisemmat mittasuhteet. Edeltäjäänsä 1-sarjan Coupéen verrattuna malli on paitsi hieman pidempi ja leveämpi myös aavistuksen matalampi. Tuloksena on tehokkaampi aerodynamiikka ja suuremmat sisä- ja tavaratilat.

Ulkonäkö tukee 2-sarjan Coupéelle ominaista erinomaista ajomukavuutta ja -dynamiikkaa. Räätälöity alustateknologia on sovitettu yhteen tehokkaista moottoreista kootun valikoiman kanssa. Esimerkiksi nelisylinterinen 184 hv:n bensiinimoottori on ensi kertaa saatavilla kompaktimalliin ja valikoimaan kuuluu myös tehostaan tunnettu BMW M235i:n kuusisylinterinen 320 hv:n bensiinimoottori.

Luku 2 uuden mallin nimessä on merkki entistäkin sporttisemmista ajo-ominaisuuksista ja se muistuttaa BMW:n urheiluautotraditiosta. Brändi toi ensiluokkaisen urheilullisen ajokokemuksen kompakteihin kaksiovisiin autoihin BMW 02 -sarjan muodossa jo 45 vuotta sitten.

Suomessa 2-sarjan Coupé lanseerataan keväällä 2014.

Lasse Örling 25.10.2013
Lähde ja kuvat: Oy BMW Suomi Ab/BMW


Lähetä kommentti