Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Game of Thrones -sarjan kuvauspaikat antavat fanin elää tarinaa matkoillaan

Euroopan rikas, historiallinen arkkitehtuuri sekä monipuolinen ilmasto ovat taanneet, ettei HBO:n huippusuosittua fantasiasarja Game of Thronesia olla jouduttu kuvaamaan pelkästään studioiden uumenissa. Ruudulla kerrotut Seitsemän kuningaskunnan kuin Kapeanmeren takaisetkin tarinat tapahtuvat tosiasiassa usein Kroatiassa, Espanjassa tai pohjoisen Euroopan erämaissa. Hotels.com listasi matkavinkit tosifaneille.


Suuri Kuninkaansatama sekä muinainen Meereen löytyvät Kroatiasta

Adrianmeren lempeä ilmasto, häikäisevä luonto sekä maan historiallinen arkkitehtuuri ovat tehneet Kroatiasta sarjan kestokuvauspaikan. Westerosin pääkaupunkiin Kuninkaansatamaan sijoittuvia kohtauksia on kuvattu runollisessa Dubrovnikin rannikkokaupungissa, jonka merelle avautuva historiallinen muuri ja värikäs, vanha rakennuskanta herättävät tarinan eloon.
Eräässä valtaistuinpelin toisista pääjuonteista esiintyvä Meereen puolestaan on tosiasiassa Kroatian toiseksi suurin kaupunki Split: kaupungissa sijaitsee Unescon maailmanperintökohde, antiikin Rooman aikainen Diocletianuksen palatsi. Sen uumenet muuttuvat sarjassa Meereenin maanalaisiksi kujiksi ja kapeiksi kaduiksi, joiden varrella viitat kätkevät usein alleen veitsiä… Meereenin ulkokohtauksien näyttämönä tosielämässä toimii Splitin lähellä sijaitseva Klisin linnake, joka on aikoinaan toiminut Kroatian kuninkaiden hovina ja historian rintamalinjojen aaltoillessa vaihtanut usein omistajaa - toisinaan verisesti.

Espanja on eksoottinen Dorne

Valtaistuintaistelun ympärille kietoutuvaa tarinaa kuvattiin ensimmäistä kertaa Espanjassa viidennen kauden jaksoja varten. Espanjan paahtava aurinko ja sekä eurooppalaisista että arabialaisista vaikutteista ammentava arkkitehtuuri johdattelevat katsojien mielikuvituksen sarjassa Westerosin eteläisimpään ruhtinaskuntaan, karuun ja kesyttömään Dorneen.
Eksoottinen, alun perin maurien rakentama Sevillan Alcázar esittää sarjassa Dornen hallitsijan prinssi Doranin palatsi Vesipuutarhoja. Dorneen sijoittuvia kohtauksia on kuvattu myös 1500-luvulta peräisin olevalla Osunan yliopistolla sekä Cordoban Roomalaisella sillalla. Cordobassa on kuvattu myös Volantiksen vapaakaupunkiin sijoittuvia juonenkäänteitä.

Irlanti ja Islanti ovat jylhä Pohjoinen

Sota, petokset ja valtataistelu eivät rajoitu Game of Thronesissa valtakunnan vilkkaaseen etelään ja merentakaisiin vapaakaupunkeihin. Sarjan alussa Starkin suvun hallitsema rauhaisa Pohjoinen näkee tarinan edetessä oman osansa mahtisukujen välisistä kamppailuista ja verenvuodatuksesta. Pohjoiseen sijoittuvia jaksoja on kuvattuja paljon Pohjois-Irlannissa, jonka vehreät maat ja viileä sää soveltuvat hienosti kuvaamaan karaistunutta valtakuntaa, jossa talvi on aina tuloillaan. Starkin suvun koti, Talvivaara, sijaitsee meidän maailmassamme Dounen ja Wardin linnoissa.

Sarjan vieläkin raa’empaan ilmastoon sijoittuvat juonenkäänteet on kuvattu puolestaan Islannissa. Vatnajökullin jäätikkö esittää sarjassa Seitsemän valtakunnan rajojen tuolle puolen sijoittuvan Muurin takaisia alueita. Tässä erämaassa samoilevat Yövartion partiomiehet, Vapaaksi kansaksi itseään kutsuvat villit, ja myös muut, kuolettavammat ja aavemaisemmat olennot. Jäätikköä ympäröivä kansallispuisto pitää sisällään myös vehreitä alankoja ja vuoristoa sekä Hvannadalshnúkurin huipun, joka kohoaa 2 109 metriä merenpinnan yläpuolelle. Siis täydellinen paikka tarinalle talvisesta erämaasta, johon kuninkaan lait ja suojelus eivät ulotu!

Lähetä kommentti