Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Sony SRS-X5 - muhkeaa äänentoistoa kompaktissa koossa

Kaiutin, joka on näppärän kokoinen otettavaksi mukaan ja tarjoaa myös kotona laadukasta äänentoistoa? Sellainen on Sony SRS-X5 -kaiutin. SRS-X5 on muotoilultaan yksinkertaisen kompakti, joka painaa vain 1,2 kiloa. Langattomalla Bluetooth-yhteydellä musiikin kuuntelu on miellyttävää ilman johtojen sotkeutumista.

Yleisvaikutelmaltaan SRS-X5 on yksinkertaisen tyylikäs noudattaen "difinitive outline" -muotoilukonseptia. Kaiutinta saa mustalla, valkoisella sekä punaisella etupuolella. Tehokkaat perusvärit tekevät siitä ympäristöön helposti yhdisteltävän elementin. Selkeä muotoilu jatkuu kaiuttimen yläosassa, jonne on sijoitettu kaiuttimen äänenvoimakkuudensäätö, Bluetoothparituksen, stereokuvan ja äänilähteenkytkimet, sekä virtakytkin. Painoltaan 1,2 kiloinen kaiutin kulkee mukana varsin vaivattomasti, painoa onkin vain parin "saksalaisen virvoitusjuoma"-tölkin verran. Ulkoisilta mitoiltaan SRS-X5 on myös varsin kompakti: leveys 221, korkeus 118 ja syvyys 51 mm.


Itse musiikista nauttiminen on helppoa ja miellyttävää, missä sitten musiikkia kuunteleekin. Enää ei tarvitse kuunnella nuhjuista ja heikkotehoista äänentoistoa puhelimesta, ollaan sitten telttaretkellä, mökillä tai festareilla. Kotona SRS-X5 puolustaa hienosti paikkaansa ylimääräisenä kaiuttimena tai nuorison vimpaimena. SRS-X5 sai erityisesti kiitosta perheen tyttären osalta. 

Äänentoistosta huolehtii 2.1 kanavainen kolmen kaiutinelementin järjestelmä, jonka kokonaislähtöteho on 20 wattia. Lisätehoa bassotoistoon tuovat kaiuttimen takana olevat kaksi passiivielementtiä, jotka luovat tilaa kaiutinkotelon sisään. Basso toistuukin varsin muhkeasti, mutta ei häiritsevän pyöreänä. Alemmatkin äänitasot toistuvat varsin mallikkaasti ja selkeästi, joskin välillä basso työntyy varsin voimakkaana alempien äänitasojen ylitse.


Kaiuttimen käyttöönotto on helppoa ja musiikin kuuntelu on mahdollista aloittaa mitään sen kummempia erikoisuuksia. Kaiutin paritetaan Bluetooth-yhteyden välityksellä äänilähteen kanssa. Äänilähteeksi käy älypuhelin, tabletti tai mikä tahansa laite, joka on varustettu Bluetooth-ominaisuudella. SRS-X5 tukee myös NFC-tekniikkaa. Tällöin NFC-yhteensopivalla laitteella kosketetaan kaiutinta ja yhteyden pitäisi muodostua. Tämä ei jostain syystä kuitenkaan toiminut kuin strömssöössä. Äänilähteenä käytetty Huawein älypuhelin ei suostunut yhteistyöhön kaiuttimen kanssa kuin vasta useiden minuuttien koskettelun jälkeen.
SRS-X5:n Bluetooth-äänentoistojärjestelmille kehitetty aptX-ominaisuus sekä ClearAudio+ ja S-Master Digital -teknologia tekee äänentoistosta yhtä laadukkaan kuin CD-soittimella ja langallisista kaiuttimista kuunneltuna.
Mikäli jostain syystä käytössä ei Bluetooth- tai NFC-yhteydellä varustettua äänilähdettä, onnistuu liittäminen myös perinteisellä 3,5 mm:n liitännällä.

Hyvästäkään kaiuttimesta ei ole iloa, jos akun teho hiipuu heti ensimmäisten tahtien jälkeen. SRS-X5:n akulle luvataan jopa kahdeksan tunnin toistoaika. Tällaiseen kuunteluaikaan päästään todennäköisesti vain ihanteellisissa olosuhteissa ja kuunneltaessa tietyllä äänenvoimakkuudella. Käytännössä realistinen akunkesto on hieman lyhyempi, mutta riittää mainiosti pitkänkin illanvieton ajaksi. Kaiuttimen voi myös kytkeä laturin kautta verkkovirtaan.

SRS-X5:n ominaisuuksiin lukeutuu myös handsfree-puheluiden vastaanottaminen. Kaiutin on varustettu sisäänrakennetulla mikrofonilla, joka mahdollistaa puheluiden soittamisen ja vastaanottamisen älypuhelimeen liitetyllä kaiuttimella.

Sony SRS-X5 tekniikkaa lyhyesti:
   -  mitat: leveys 221, korkeus 118 ja syvyys 51 mm
   -  paino: noin 1,2 kg
   -  lähtöteho: 5W + 5W + 10W (AC), 1W + 1W + 6W (DC)
   -  verkkovirta: DC-johto
   -  akun tyyppi: litium-ioni
   -  AUX-sisääntulo: 3,5 mm

Sony SRS-X5 suositushinta: €200,00

Lisätietoja Sony SRS-X5-kaiuttimesta löytyy Sonyn nettisivuilta.

Lähetä kommentti