Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Volvon odotettu uusi V60 Cross Country

Volvo esittelee odotetun Cross Country -version menestyksekkäästä V60 -sportswagonistaan vuoden 2014 Los Angelesin autonäyttelyssä marraskuussa.
Volvo oli ensimmäinen premium-merkki, joka tarjosi sportswagoneihinsa enemmän maasto-ominaisuuksia ja erityismuotoilua jo vuonna 1997, kun se esitteli V70 Cross Country -mallin. Auto loi täysin uudenlaisen ajokokemuksen, joka on sittemmin osoittautunut autoilevan kansan keskuudessa erittäin suosituksi.
Volvon skandinaavista perimää ja seikkailunhalua kuvastava V60 Cross Country tuo yhteen kahden eri maailman parhaat puolet – urheilullisen ja mukavan ajokokemuksen sekä vapauden tutkia uusia käymättömiä korpimaita.
Urheilullista suorituskykyä
V60 Cross Countryyn on saatavilla uudet 18 ja 19 tuuman Cross Country -vanteet sekä korkeaprofiilirenkaat, jotka lisäävät mukavuutta, täydentävät vahvaa ulkoasua, vähentävät tiemelua ja tarjoavat lisäsuojaa kivikkoisilla teillä ajettaessa.

Yksilöllinen muotoilu
Keskeinen osa Cross Country -konseptia ovat maasto-ominaisuudet ja voimakas muotoilu. Auto on suunniteltu aktiivista elämää viettäville kuljettajille, jotka suosivat hiekkateitä asfaltin sijaan. Näitä ominaisuuksia kuvastavat muotoilupiirteet, jotka paljastavat auton seikkailullisen luonteen.
Suurempi maavara, suojalevyt edessä ja takana, sivukynnyslistat ja lokasuojien jatkeet luovat kunnioitettavan voimakkaan ilmeen, joka korostaa auton suorituskykyä. Integroidut pakoputkenpäät puolestaan ovat merkki urheilullisesta puolesta. Ulkoista muotoilua täydentävät sisätiloissa mustat urheilulliset nahkaistuimet ruskealla tikkauksella. Kaksi uutta kaksisävyistä nahkaverhoilua tulee tarjolle Euroopan ja muun maailman lanseerauksen yhteydessä.
Voimansiirto
USA ja Kanada saavat ensimmäiset V60 Cross Country -autot. Ne lanseerataan Volvon ikonisen viisisylinterisen 250 hevosvoiman bensiinimoottorin kanssa. Nelivedon ja automaattivaihteiston yhdistelmä viimeistelee suorituskykyisen kokonaisuuden.


Drive-E-tehoa
Volvon uudet, luokkansa johtavat nelisylinteriset Drive-E-diesel- ja -bensiinimoottorit, jotka tulevat globaalisti saataville V60 Cross Countryyn vuoden 2015 alkupuolella, ovat etuvetoisen version perusta. Viisisylinterinen D4-moottori tarjoaa tehoa nelivetoversiolle. Suomen hinnasto tulee julki maaliskuussa 2015, jolloin avataan myynti. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen kesällä 2015.

Volvo Car Finland/Volvo

Lähetä kommentti