Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Striker - ammattimaista kekseliäisyyttä

Hyvin varustettu työkalukaappi on miehelle yhtä tärkeä kapine kuin käsilaukku naiselle. Työkalukaapista löytyy useimmiten työkalut niin pieneen askarteluun kuin suurempiin remonttitöihin.
Moni asia on kuitenkin pienestä kiinni - erityisesti tee-se-itse -miehellä. Hommat etenevät vauhdilla kunnes eteen tulee se kaikkein pimeimmässä kolossa piileskelevä viimeinen ruuvi, paikassa jonne ei tietenkään tavallisilla valaisimilla tai taskulampuilla saa valoa, tai juuri kun pitäisi merkata kynällä sahauskohta, on kynästä terä katkennut ja työrupeaman päätteeksi kämmenetkin ovat rakoilla... Tuttuja tilanteita useimmille kotiremonttireiskoille, mutta myös ammattilaisille.
Apua tällaisiin tilanteisiin tuovat Striker-tuoteperheen pienet, mutta käytännölliset ja teknisesti kekseliäät ratkaisut.

Me Miehet sai tilaisuuden tutustua ja kokeilla Striker-tuotteita käytännössä. Voit lukea testistä tarkemmin lähipäivinä, mutta tässä lyhyesti Striker-tuoteperheen innovatiivisista tuotteista.

STRIKER VALOMIINA JA VALOMIINA PRO
Nyt viimeistään voi unohtaa taskulampulla tähtäilyt. Striker Valomiina ja Valomiina Pro magneettivalot valaisevat pimeimmätkin onkalot.
Kaikkein pienimpiin ja hankaliimpiin koloihin vain golfpallon kokoinen Valomiina tuo valoa kirkkaalla, laajakulmaisella LED-valolla. Tehokkaampaan valontarpeeseen lisäyksen tuo tennispallon kokoinen Valomiina Pro, jonka Lumen Tech -ledit valaisevat kahdeksan kirkkaan ja neljän punaisen linssin takana.
Valomiinan ja Valomiina Pron muotoilu mahdollistaa valon kohdistamisen juuri sinne missä sitä tarvitaan, ei seinien valaisuun.
Magneettien avulla Valomiinat kiinnittyvät lähes mihin tahansa metalliin. Magneeteilla on helppo myös poimia pudonneet ruuvit.
Kekseliäillä Valomiinoilla on lukemattomia käyttötapoja - auton remontoinnissa, taskulamppuna, veneen moottoria remontoidessa, tietokoneen tai tv:n johtoja asennettaessa, kodin putkitöitä tehdessä... vain mielikuvitus on rajana.

FLEXiT -LEDILÄTKÄ
Tällä lätkällä ei jahdata kärpäsiä. FLEXiT -ledilätkä on yksi kekseliäimmistä työvalaisimista. Erityisen käteväksi FLEXiT -ledilätkän tekee sen taipuisa ja kestävä Shape-Loc -runko sekä silikonirakenne, joiden ansiosta valonsäteen saa kohdistettua juuri haluttuun kohtaan. FLEXiT -ledilätkän voi kietoa esimerkiksi putken ympärille. Magneettien avulla FLEXiT on kätevä ripustaa lähes mihin tahansa metallipintoihin. Peräti 16 tehokasta Lumen Tech -lediä takaavat kirkkaan valotehon. Mikäli valontarve on pienempi, low, medium ja high -valotoiminnot mahdollistavat sopivan määrän valoa.

STRIKER TOUGH SKIN -KÄMMENSUOJAT
Rakot ja hiertymät kämmenissä ovat tuttuja jokaiselle työkaluihin koskeneelle. Striker Tough Skin on suunniteltu suojaamaan kämmeniä rakoilta ja hiertymiltä sekä vaimentamaan tärinää ja tuomaan lisäkitkaa kaikenlaisiin kämmeniin kitkaa tuottavissa liikkeissä.
Helposti käteen laitettava Striker Tough Skin -kämmensuoja suojaa koko kämmenen, myös hankalasti suojattavan peukalon ja etusormen välisen alueen.
Paitsi nikkaroinnissa ja remontoinnissa auttaa Striker Tough Skin suojaamaan kämmeniä ja tuomaan lisäpitoa esimerkiksi kuntosaliharjoittelussa, melonnassa ja polkupyöräilyssä.

THE SIMPLE SUCKER
Simple Sucker on nerokas älypuhelinvaruste, joka jättää molemmat kätesi vapaaksi tekemään sitä mitä sitten oletkin tekemässä - selaamassa käyttöohjeita asennustöissä, lukemassa ruokareseptejä kokatessa, puhumassa puhelimeen tai vaikka lukemassa digilehteä.
Simple Sucker kiinnittyy imukupin avulla mihin tahansa tasaiseen pintaan pitäen puhelimen juuri siinä asennossa, johon se on taivutettu. Simple Sucker on valmistettu kestävästä silikonista jonka sisällä on jäykkä, taipuisa runko. Tämä takaa mutkattoman käytettävyyden ja puhelimen paikallaan pysymisen.

STRIKER-TIMPURINKYNÄ
Timpurinkynä löytyy varmasti jokaisen työkalukaapista. Timpurinkynä onkin niin kotinikkarin kuin rakentamisen ammattilaisen yksi tärkeimmistä työkaluista.
Usein kuitenkin timpurinkynän terä on katkennut tai on tylsä. Työ pitää keskeyttää ja ryhtyä teroituspuuhiin.
Striker-timpurinkynän toimintaperiaate on samankaltainen kuin lyijytäytekynissä. Terän loppuessa onnistuu sen lisääminen vain painamalla toisesta päästä. Ei enää katkenneita teriä, ei tylsiä teriä, ei teroittamista. DURA LEAD –terä on 18% normaalia timpurinkynän terää paksumpaa ja kestää jopa neljä kertaa pidempään.
Vahva ABS-muovinen runko kestää pudottamiset ja iskut, on jämäkkä käsitellä, ja pysyy toimintakykyisenä pölyisessä ja sahanpurun kyllästämässä ympäristössä.

STRIKER-PARKKITUTKA
Striker Parkkitutkan avulla ei tarvitse enää arvailla auton puskurin etäisyyttä autotallin tai -katoksen seinästä. Parkkitutkan sensori mittaa auton puskurin etäisyyden seinästä ultraääniteknologian avulla vihreällä, keltaisella tai punaisella valolla.
Striker Parkkitutkan asennus on äärimmäisen helppoa. Sensori asennetaan taulun tavoin esimerkiksi autotallin peräseinään puskurin tasolle ja merkkivalo nostetaan kuskin tasolle, jotta sen näkyvyys olisi optimaalinen.

Lisätietoa Striker-tuotteista löytyy osoitteesta www.striker.fi. Nettikauppa striker.fi/kauppa/

Kuvat ellei toisin mainita Lasse Örling

Lähetä kommentti