Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Volvo esittelee täysin uuden XC90-mallin R-Design-mallin

Volvo on julkaissut ensimmäiset kuvat täysin uuden XC90-mallin R-Design-versiosta. Auto on suunnattu ostajille, jotka etsivät urheilullisuutta ja dynaamisuutta huokuvaa katseidenvangitsijaa. R-design on suunniteltu ihmisille, jotka kaipaavat elämäänsä lisämaustetta ja rakastavat aktiivista ajamista auton persoonallista muotoilua unohtamatta.

Dynaamisesta ajettavuudesta vihjaavaa visuaalisuutta vahvistaa kuljettajakeskeinen matkustamo, jossa on urheilulliset, nupukkikankaalla ja rei’itetyllä nahalla verhoillut R-Design-istuimet. Drive-E-voimansiirtovalikoima tarjoaa tehoa jopa 400 hevosvoimaa, ja täysin uusi XC90-alusta varmistaa ketterän ajokokemuksen.
R-Design-versio julkaistaan 1.927 numeroidun XC90 First Edition -auton jalanjäljissä. First Edition -erikoisversiot olivat myynnissä vain verkossa, ja ne myytiin loppuun 47 tunnissa.

Edukseen erottuvia R-Design -yksityiskohtia
R-Design -ulkoasu sisältää monia erottuvia yksityiskohtia, kuten erityissäleikön, etuspoilerin, ikkunoiden silkkimetallikoristuksen, integroidut tuplapakoputkenpäät, kirkkaat kattokiskot ja mattahopealla viimeistellyt ulkopeilien kuvut.
20-tuumaiset tai lisävarusteena myytävät peräti 22-tuumaiset R-Design -alumiinivanteet täydentävät tyylikkään dynaamista ilmettä.
Sisätiloissa urheilullisten istuinten ja rei’itetyllä nahalla päällystetyn ohjauspyörän seurana ovat lukuisat R-Design-yksityiskohdat, kuten erityinen vaihdekepin nuppi, polkimet, matot ja valaistut kynnyslistat. Kuljettaja saa myös ainutlaatuisen nahalla päällystetyn R-Design -kauko-ohjaimella varustetun avaimen.
Tablettimainen kosketusnäyttö
Tablettimainen kosketusnäyttö ja 12,3 tuuman graafinen kuljettajan näyttö sisältyvät luonnollisesti R-Design-versioon.
Kuljettajan näytössä on myös erityinen R-Design-teema. Toimintojen ohjausjärjestelmä on käytännössä painikkeeton ja tarjoaa kuljettajille uuden tavan käyttää autoa ja monia Internet- ja pilvipohjaisia tuotteita ja palveluja.

Uusi varustetasostrategia
R-Design on yksi kolmesta vaihtoehdosta Volvon uudessa varustetasostrategiassa, joka muistuttaa puuta kahdella oksalla. Momentum on perustaso, jonka yläpuolelle sijoittuvat Inscription ja R-Design -varustetasot, jotka muodostavat puun kaksi haaraa. Inscription-kokonaisuus on suunniteltu asiakkaille, jotka kaipaavat eleganttia ulkoasua ja ylellistä kokemusta. R-Design-versiolla taas on urheilullinen ja dynaaminen olemus.
Täysin uuden Volvo XC90 -malliston muut vaihtoehdot esitellään lokakuun alussa Pariisin autonäyttelyn yhteydessä, jolloin julkistetaan Suomen hinnasto ja avataan ennakkomyynti. Suomen alkaen malli tulee olemaan seitsemänpaikkainen D5 AWD aut (225 hv, 470 Nm), jonka alkaen hinta on noin 83.000 euroa. 
Volvo Car Finland

Lähetä kommentti