Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Villin urbaanit National Geographic matkalaukut

National Geographic matkalaukut tarjoavat kestävän, helposti liikuteltavan ja erottuvan vaihtoehdon niin villiin viidakkoon kuin urbaaniin city-ympäristöön.
Kevyiden ja kovakuoristen matkalaukkujen sisällä on vetoketjulla erotettu sisätasku ja molemminpuoliset kiinnitysremmit, joiden avulla pakatut tavarat pysyvät siististi paikoillaan matkan ajan. Laukut ovat nelipyöräisiä ja kaikki pyörät liikkuvat täydet 360 astetta. Pyörien takia laukkuja on helppo liikutella ruuhkaisillakin lentokentillä tai muissa ahtaissa tiloissa. Laukkujen vetoaisa toimii nappia painamalla pehmeästi ja sujuvasti. Laukkujen nostelua ja käsittelyä helpottavat päällä ja sivussa sijaitsevat kantokahvat. Matkalaukut on myös varustettu TSA-numerolukoilla sekä korkealaatuisilla, metallisilla vetoketjuilla ja niiden vetimillä. Valmistusmateriaali on kestävä ja joustava polykarbonaatti/ABS-muoviseos.
National Geographic -matkalaukut erottuvat, paitsi ominaisuuksiltaan, myös ulkonäöllään. Eläinmaailman kuva-aiheet tai brändin henkeen sopivat seikkailutyyliset matkailukuvat toistuvat hehkuvissa väreissä ja elävän tuntuisesti. Pingviinit, tiikerit ja delfiinit kulkevat rintarinnan sukeltajien vedenalaisten maisemien tai jäätikköretkeilijöiden lumisten tunneleiden kanssa.

Laukkuja valmistetaan kolmessa eri koossa. Kabiinikokoinen (€149,00) mahtuu useimmilla lentoyhtiöillä matkustamon puolelle ja on mitoiltaan 51 x 35 x 21 cm ja painoltaan 3 kg. Keskikokoisen (€169,00) mitat ovat 69 x 47 x 27 cm, painoa sillä on 3,9 kg. Suurin (€189,00) malli on mitoiltaan 78 x 52 x 29 cm ja painoltaan 4,9 kg.

Lähetä kommentti