Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Sponsoroitu video: Wella Style Playground - Go Matt Clay

Hiusten muotoilu aamukiireessä ei aina ole helpoimpia askareita. Miten saisi koko päivän kestävän ja luonnollisen näköisen kampauksen? Tavanomaiset muotoiluaineet jättävät hiukset useimmiten tahmaisiksi ja tukkoisen oloisiksi, jopa epäluonnollisen näköisiksi. Tavanomaisten muotoiluaineiden kestävyyskin on kyseenalaista.


Erityisesti miesten hiuksille tarkoitettu Wella Shockwaves Go Matt Clay -muotoilusavi saattaa olla ratkaisu hiusten muotoiluongelmiin. Olipa tyylisi rento, villi tai huolitellun huoleton, Wella Shockwaves Go Matt Claylla voit luoda monipuolisia kampauksia miltei mihin tahansa tyyliin. Wella Shockwaves Go Matt Clay tuo hiuksiisi huolettoman coolia muotoiluvoimaa lisäämällä rakennetta ja tuomalla hiuksiin kestävää ilmavuutta luonnolisuuden kuitenkaan kärsimättä ja ilman raskasta tunnetta hiuksissa.
Wella Shockwaves Go Matt Claylla voit luoda helposti jopa koko päivän kestävän kampauksen, joka pysyy menossa mukana vaikka suoraan töistä viihteelle lähdettäessä. Huolimatta 4/5 -vahvuudesta, Shockwaves Go Matt Clay on erittäin helppo pestä hiuksista pois.

Wella Shockwaves Go Matt Clay -muotoilusavea voi käyttää niin kuiviin kuin kosteisiin hiuksiin. Tuotetta hierotaan ensin kämmeniin ja sormenpäihin, jonka jälkeen sitä levitetään hiuksiin. Tämän jälkeen hiukset voi muotoilla halutulla tavalla. Rennon vallattoman tyylin luot levittämällä Go Matt Clayta päälimmäisiin hiuksiin ja erottelemalla päälimmäisiä suortuvia samalla pörröttäen niitä sormilla. Mikäli tuotetta käytetään kosteisiin hiuksiin, kannattaa hiusten antaa kuivua luonnollisesti. Wella Shockwaves Go Matt Clay ei kovetu hiuksissa, joten kampausta on helppo korjata pitkänkin päivän aikana uudelleen ja uudelleen.

Artikkelin sponsorina Wella. Teksti: Me Miehet.
Procter & Gamble/Wella

Lähetä kommentti