Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Nauti tuopillisesta kantakuppilaasi kauempana – maailman parhaat olutfestivaalit!

Syksy on tunnetusti olutfestivaalien kulta-aikaa. Jokainen on varmasti kuullut Münchenissa järjestettävistä, jo ovella olevista Oktoberfesteista, mutta olutfestivaaleja järjestetään kautta maailmaa ja vuoden ympäri. Hotels.comin Hotel Price Index -raportti (HPI) kokosi yhteen listan suurimmista mallastuotteiden juhlista.

Český Pivní Festival, Praha (7.-23.5.2015)
Miltä kuulostaisi 17 päivää parhaiden tsekkiläisten panimoiden oluita ja maan parhaiden kokkien ja leipurien luomuksia? Prahassa järjestettävä Český Pivní Festival tulee kohdalle seuraavan kerran toukokuussa 2015. Tarjolla on yli sata eri tuotemerkkiä maailman parhaita oluita ja maistuvaa keskieurooppalaista ruokaa höystettynä elävällä musiikilla ja hyvällä palvelulla.  Tsekkeihin matkustamiselle on maukkaiden oluiden lisäksi lukuisia muitakin hyviä syitä: ”kaikkien kaupunkien äitinä” ja ”Euroopan eurooppalaisimpana kaupunkina” tunnetusta Prahasta löytyy runsaasti elämyksiä. Kaupungin kauniilla, tarinoiden täyteisillä kaduilla aistii ja näkee Euroopan monet vaiheet ja värikkään historian; Prahan vanhakaupunki onkin Unescon maailmanperintökohde.
Matkaajat maksoivat hotellihuoneesta Prahassa vuoden 2014 alkupuoliskolla keskimäärin 88 € yöltä.

PINT Bokbierfestival, Amsterdam (24.-26.10.2014)
Kaikki sai alkunsa pienestä kahvilasta vuonna 1978. Noista ajoista kovasti kasvanut PINT kokoaa Amsterdamiin lokakuun lopussa mallasjuoman ja eritoten bock-oluiden ystäviä ympäri maailmaa. Sisään astuessa sinulle ojennetaan lasi, joka on käytössäsi koko tapahtuman ajan. Livebändit soittavat teemaan sopivaa musiikkia ja luo sopivan tunnelman, jossa voit keskittyä itse asiaan: laatuoluihin.  Syksyisessä Amsterdamissa on mukava vierailla muutenkin. Oluiden välissä voit tutustua myös paikalliseen pyöräilykulttuuriin tai käyskennellä kanaalien vartta pitkin.
Matkaajat maksoivat hotellihuoneesta Amsterdamissa vuoden 2014 alkupuoliskolla keskimäärin 137 € yöltä.

Thai Beer Festival, Bangkok (lokakuu-marraskuussa)
Aasia ei ole kovinkaan tunnettu olutkulttuuristaan, mutta Bangkok yllättää! Kaupungissa järjestetään loka-marraskuulle keskittyvä Thai Beer Festival, mutta festivaali ja ”olutkausi” jatkuvat vireänä tammikuulle saakka. Ympäri kaupunkia löydät aasialaisen metropolin vilinään mukautettuja biergarten-tyylisiä ulkoilmaravintoloita, joissa voit nauttia thaimaalaisten sekä suurten kansainvälisten panimoiden oluista. Thai Beer Festival on mielenkiintoinen yhdistelmä aasialaista olutkulttuuria ja eurooppalaista festivaalia maustettuna paikallisella ruoalla, musiikilla ja viihteellä, ja siksi ehdottomasti kokemisen arvoinen elämys jokaiselle olutharrastajalle.
Matkaajat maksoivat hotellihuoneesta Bangkokissa vuoden 2014 alkupuoliskolla keskimäärin 57 € yöltä.

Oktoberfest, München (20.9.-5.10.2014)
Kaikkien olutfestivaalien äiti, Oktoberfest on karnivalistinen kolmeviikkoinen Baijerin sydämessä Münchenissa. Vuodesta 1810 asti järjestetyt, kuninkaallisten häiden kunniaksi pidetyistä hevosajoista alun perin alkanut Oktoberfest on levinnyt ympäri maailmaa. Tapahtuma tuo jälleen kaupunkiin paraateja, huvipuiston ja lukuisia telttoja, jotka täyttyvät ihmisistä ympäri maailmaa. Vuosittain koko 2000-luvun ajan vierailijoita on ollut 5,5 miljoonasta lähes seitsemään miljoonaan. Oktoberfest on onnistunut säilyttämään sille tyypillisen, varsin perinteikkään hengen: tarjoilijat työskentelevät perinteikkäässä saksalaisessa dirndl-asussa tarjoillen vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan valmistettuja oluita.
Matkaajat maksoivat hotellihuoneesta Münchenissa vuoden 2014 alkupuoliskolla keskimäärin 120 € yöltä.

Hotels.com

Lähetä kommentti