Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Google Glass -älylasit Mr Porterin verkkokauppaan

Miesten luksusmuodin verkkokauppa Mr Porter on ensimmäisten jälleenmyyjien joukossa ottanut valikoimiinsa Google Glass -älylasit. Tähän asti Google Glass -älylasit ovat olleet saatavilla ainoastaan Google Playn nettikaupasta, ja sieltäkin vain yhdysvaltalaisille kuluttajille.
Suomalaisten nörttien odotukseen ei kuitenkaan ole vielä luvassa välitöntä helpotusta, sillä Mr Porterin valikoimissa olevia kolmea eri Google Glass Explorer Edition -mallia myydään ainoastaan brittiläisille kuluttajille. Hintaa laseilla on 1.368 euroa.
Google Glass -älylasien ominaisuuksiin kuuluu muun muassa älypuhelimista tuttu puheohjaus. Tämän avulla lasien käyttäjä voi surffata eri toimintojen välillä, esimerkiksi kuvata videoita, käyttää Googlen karttapalvelua reittihakuohjeineen tai vaikka hakea ja kuunnella musiikkia, sekä tietenkin soittaa ja vastata puheluihin.
Älykellot ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa noloimpien tyylimokien joukossa ja saattavat jopa aiheuttaa myötähäpeää käyttäjää kohtaan. Tuskin yksikään edes jonkinlaisen tyylitajun omaava mies pukisi älykelloa ranteeseen, älylaseista puhumattakaan. Älyllistä käyttöä älylaseille on vaikea keksiä, mutta tämän kaltaisilla vempaimilla on kuitenkin oma käyttäjäkuntansa, joten aika näyttää miten ne otetaan markkinoilla vastaan.







Lähetä kommentti