Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Suomalaissinkuilla sutinaa lomalla



Hotellivaraussivusto Hotels.comin ja deittisivusto Match.comin tuoreesta sinkkukyselystä käy ilmi, millainen on suomalaisen sinkkumatkailijan lomaromanssi. Yli puolet vastanneista myöntää lemmen leiskuneen reissussa ja ehdoton enemmistö on avoin jonkin asteiselle romanssille. Parhaat paikat lomaflirtille löytyvät hotellin baarista tai ravintolasta, ja useimmiten sinkut iskevät silmänsä toisiin hotellivieraisiin.

Suomalaissinkut suhtautuvat myönteisesti lomaromansseihin, kertoo tuore sinkkukysely. Valtaosa eli 68,8 % kyselyyn vastanneista kertoi olevansa avoin kaikenlaiselle sutinalle ja romansseille, mutta ei suunnittele etukäteen mitään. Vastaajista 22,6 % lähtee lomalle tositarkoituksella mielessään elämänsä rakkaus. Kevyestä lomaromanssista (8 %) tai yhden illan jutusta (6,2 %) haaveilee alle kymmenes vastaajista. Noin viidennes kyselyyn vastanneista kertoi, ettei etsi romanssia lomalta.

Yli puolella suomalaissinkuista lomaromanssi ei ole jäänyt vain haaveeksi, sillä yhteensä 55,6 % sinkkuvastaajista raportoi kokeneensa lomaromanssin. Vastaavasti 44,4 % vastaajista ei ole ollut koskaan sutinaa lomamatkalla. Viidesosalla (21 %) vastaajista lempi oli leiskunut lomalla vain kerran ja hiukan alle 6 % melkein joka lomalla.

Suomalaissinkkujen mukaan silmäpeli onnistuu parhaiten hotellin baarissa (58,1 %), ravintolassa (47,7 %) ja diskossa (40,5 %). Yli kolmannes tykkää flirttailla myös uima-altaalla. Yleisimmin sinkut yrittävät pokata toista hotellivierasta (43,1 %). Paikallisiin silmänsä iskee 29,1 % vastaajista. Hotellin pikkolo kiinnostaa sinkkuja kaikkein vähiten, sillä vain alle puoli prosenttia vastaajista myönsi yrittävänsä iskeä laukunkantajaa.

Ne, joita on lykästänyt lomalla, jatkavat useimmiten yhteydenpitoa tuttavuutensa kanssa myös loman jälkeen – ainakin, jos lomaihastus on osoittautunut hyväksi tyypiksi. Vastaajista 40,9 % kertoo yhteydenpidon jatkuneen vielä kotoa käsin, ja 34,8 % kertoo yhteydenpidon jatkumisen riippuneen henkilöstä. Noin neljännes niistä sinkkuvastaajista, jotka ovat pitäneet yhteyttä, on yhä yhteydessä lomaheilaansa. 15,2 % vastanneista piti yhteyttä romanssiinsa noin kolmen kuukauden ajan. Lähes joka kymmenennen yhteydenpitoa jatkaneen sinkun lempi laimeni heti loman jälkeen eli yhteys katkesi parin viikon jälkeen.

Sinkkujen lomailutapoja ja matkustamiseen liittyviä mielipiteitä luodannut kansainvälinen kysely toteutettiin heinä-elokuun vaihteessa. Suomalaisia vastaajista oli 978, josta miehiä oli 61,2 % ja naisia 38,8 %.

Lasse Örling 9.11.2013
Hotels.com/Match.com

Lähetä kommentti