Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

VIIKON SUOSITUIMMAT

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Arska palaa actioniin - virallinen Sabotage traileri



Kuvernöörikauden päätyttyä Arskaa on pukannut ovista sisään tiuhaan tahtiin. Ensimmäisenä valkokankaalle tuli The Expendables ja perään sen jatko-osa, tänä vuonna julkaistiin The Last Stand ja ensi-vuonna ensi-iltaan saapuvat Sabotage ja The Legend of Conan, jossa Arska tekee paluun Conan Barbaarin osaan. Jos nuokaan eivät vielä riitä Arska-faneille, on actionveteraani lupautunut vielä kerran palaamaan Terminaattorin pariin.
Ajankohtaisin elokuvista on kuitenkin Sabotage, sillä elokuvasta julkaistiin hiljattain ensimmäinen virallinen traileri. Tuttu rymistely ja machoilu sujuu pappaikään ehtineeltä actionveteraanilta vanhaan malliin. Tahantonta komiikkaa tuo Arskan esittämä karski poliisi. Todellisessa elämässä 66-vuotias kaveri olisi ollut jo pitkän aikaa nauttimassa eläkepäivistä, eikä hoitelemassa maailman vaarallisimpia huumekartelleja pois kartalta.
David Ayerin ohjaamassa elokuvassa Arska johtaa huumepoliisin erikoisjoukkoa. Ryhmä tekee onnistuneen iskun huumekartellin turvataloon ja kuvittelee homman olevan sillä selvä. Kaikki ei ole kuitenkaan miltä näyttää. Joukon jäseniä alkaa kuolla mystisesti yksi kerrallaan. Loppu onkin lain toiselle puolelle siirtyneiden poliisien ja huumekartellien ja poliisin välien selvittelyä.
Arskan lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Sam Worthington, Joe Manganiello, Harold Perrineau, Terence Howard, Max Martini, Josh Holloway, Olivia Williams ja Mireille Emos.
Yhdysvalloissa Sabotage saa ensi-iltansa huhtikuussa 2014.






Lähetä kommentti